Ingrediente pentru remove add Porții3 ouă Făină Unt Iaurt Praz Brânză feta Brânză de burduf Iaurt Cimbru proaspăt Ulei de măsline Boia afumatăPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un bol amestecăm făina cu sare și unt.2accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un gălbenuș de ou și amestecăm.3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină apă rece ca să se lege.4accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tavă întindem hârtie de copt.5accessibility.recipes.cookingstepÎntindem aluatul în forma de copt.6accessibility.recipes.cookingstepPunem aluatul la frigider timp de 20 minute.7accessibility.recipes.cookingstepPunem puțin ulei la încins.8accessibility.recipes.cookingstepTocăm prazul mărunt.9accessibility.recipes.cookingstepCălim prazul în uleiul încins, la foc mediu.10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin unt.11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm cimbru proaspăt.12accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.13accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un vas amestecăm brânza feta și brânza de burduf.14accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 2 ouă.15accessibility.recipes.cookingstepPresărăm boia afumată.16accessibility.recipes.cookingstep Adăugăm iaurtul.17accessibility.recipes.cookingstepÎncorporăm prazul călit.18accessibility.recipes.cookingstepPunem aluatul la cuptor timp de 10 minute.19accessibility.recipes.cookingstepRăsturnăm compoziția peste aluatul scos din cuptor.20accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu piper.21accessibility.recipes.cookingstepIntroducem înapoi la cuptor pentru 20-30 minute.22accessibility.recipes.cookingstepScoatem tarta de la cuptor și o lăsăm să se răcească 20 minute.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv