
Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau mioriță
Gata în
30 minNivel de dificultate
Categorie
- Aperitiv
Ingrediente pentru
Porții
- 100 gMaioneza
- 200 gCarnati plai / Miorita
- 1 kgCartofi mici
- 50 gIcre stiuca
- 500 gMix salata
- 1 borcanelCapere
- 100 gCastraveti murati
- 1 caserolaChives
- 10 buc.Oua rosii
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 100 gMaioneza
- 200 gCarnati plai / Miorita
- 1 kgCartofi mici
- 50 gIcre stiuca
- 500 gMix salata
- 1 borcanelCapere
- 100 gCastraveti murati
- 1 caserolaChives
- 10 buc.Oua rosii
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepPunem la fiert cartofi albi în coajă.
- accessibility.recipes.cookingstepCurățăm 5 ouă și separăm gălbenușurile de albuș.
- accessibility.recipes.cookingstepLuăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
- accessibility.recipes.cookingstepFeliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntre timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
- accessibility.recipes.cookingstepTocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
- accessibility.recipes.cookingstepCompoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.