Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau mioriță


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv
Ingrediente pentru
 
Porții

  • 100 g
    Maioneza
  • 200 g
    Carnati plai / Miorita
  • 1 kg
    Cartofi mici
  • 50 g
    Icre stiuca
  • 500 g
    Mix salata
  • 1 borcanel
    Capere
  • 100 g
    Castraveti murati
  • 1 caserola
    Chives
  • 10 buc.
    Oua rosii

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 100 g
    Maioneza
  • 200 g
    Carnati plai / Miorita
  • 1 kg
    Cartofi mici
  • 50 g
    Icre stiuca
  • 500 g
    Mix salata
  • 1 borcanel
    Capere
  • 100 g
    Castraveti murati
  • 1 caserola
    Chives
  • 10 buc.
    Oua rosii

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem la fiert cartofi albi în coajă.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm 5 ouă și separăm gălbenușurile de albuș.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Luăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Feliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Între timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Tocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Compoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.