Chiftea în pâine


Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Lipii libaneze
  • Carne tocată amestec de la Hanul Boieresc 2kg
  • 200 g
    Ceapă
  • 5 legături
    Pătrunjel
  • Condimente pudră: sare, piper, boia, ienibahar, chimion, sumac
  • 1 kg
    Roșii
  • 400 g
    Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem cașcaval afumat în cubulețe și îl punem într-un bol alături de carne tocată de la Hanul Boieresc.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm un cățel de usturoi, roșii proaspete stropite cu ulei de măsline, sare și restul de condimente.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm tot și venim la final cu o conservă de roșii cuburi, ceapă verde și pătrunjel. 
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Crestăm cu atenție lipiile și punem din compoziție în interior. După ce le-am împăturit la capăt, lăsăm lipiile la rumenit pe grătar, pe ambele părți.