Ingrediente pentru remove add Porții Lipii libaneze Carne tocată amestec de la Hanul Boieresc 2kg200 gCeapă5 legăturiPătrunjel Condimente pudră: sare, piper, boia, ienibahar, chimion, sumac1 kgRoșii400 gCașcaval afumat de la Hanul BoierescPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepTăiem cașcaval afumat în cubulețe și îl punem într-un bol alături de carne tocată de la Hanul Boieresc.2accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un cățel de usturoi, roșii proaspete stropite cu ulei de măsline, sare și restul de condimente.3accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm tot și venim la final cu o conservă de roșii cuburi, ceapă verde și pătrunjel. 4accessibility.recipes.cookingstepCrestăm cu atenție lipiile și punem din compoziție în interior. După ce le-am împăturit la capăt, lăsăm lipiile la rumenit pe grătar, pe ambele părți.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAperitiv