Ingrediente pentru remove add Porții Lipii libaneze Carne tocată amestec de la Hanul Boieresc 2kg200 gCeapă5 legăturiPătrunjel Condimente pudră: sare, piper, boia, ienibahar, chimion, sumac1 kgRoșii400 gCașcaval afumat de la Hanul BoierescPregătește
1Tăiem cașcaval afumat în cubulețe și îl punem într-un bol alături de carne tocată de la Hanul Boieresc.2Adăugăm un cățel de usturoi, roșii proaspete stropite cu ulei de măsline, sare și restul de condimente.3Amestecăm tot și venim la final cu o conservă de roșii cuburi, ceapă verde și pătrunjel. 4Crestăm cu atenție lipiile și punem din compoziție în interior. După ce le-am împăturit la capăt, lăsăm lipiile la rumenit pe grătar, pe ambele părți.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Mici aperitivChef: NicolaiCategorieAntreu