Chiftea în pâine


Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Antreu

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

Lipii libaneze
Carne tocată amestec de la Hanul Boieresc 2kg
200 g
Ceapă
5 legături
Pătrunjel
Condimente pudră: sare, piper, boia, ienibahar, chimion, sumac
1 kg
Roșii
400 g
Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc

Mod de preparare

1
Tăiem cașcaval afumat în cubulețe și îl punem într-un bol alături de carne tocată de la Hanul Boieresc.
2
Adăugăm un cățel de usturoi, roșii proaspete stropite cu ulei de măsline, sare și restul de condimente.
3
Amestecăm tot și venim la final cu o conservă de roșii cuburi, ceapă verde și pătrunjel. 
4
Crestăm cu atenție lipiile și punem din compoziție în interior. După ce le-am împăturit la capăt, lăsăm lipiile la rumenit pe grătar, pe ambele părți.