Bruschete de vară
Gata în
30 minNivel de dificultate
Categorie
- Aperitiv
Ingrediente pentru
Porții
- Pâine feliată cu tot cu coajă
- 2ardei roșii
- 2ardei galbeni
- 1vânătă
- 1ceapă
- 1roșie
- 100 mlsos de roșii
- 3căței usturoi
- 2foi de dafin
- 1vârf de cuțit de ierburi de provincie
- Boia picantă
- 1lingură oțet
- 200 grammbrânză telemea
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- Pâine feliată cu tot cu coajă
- 2ardei roșii
- 2ardei galbeni
- 1vânătă
- 1ceapă
- 1roșie
- 100 mlsos de roșii
- 3căței usturoi
- 2foi de dafin
- 1vârf de cuțit de ierburi de provincie
- Boia picantă
- 1lingură oțet
- 200 grammbrânză telemea
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepSe prăjește pâinea. Vom tăia 2 ardei, unul galben și unul roșu, in bucăți măricele. Se călesc ardeii într-o tigaie împreună cu un cățel de usturoi. Se adaugă ceapa tăiată cubulețe. Separat, roșia se taie cuburi și se călește într-o tigaie cu un cățel de usturoi. Vânăta se taie bucăți și se prăjește în friteuză. După ce toate legumele sunt pregătite al dente, se amestecă împreună într-o tigaie. Se adaugă sosul de roșii, foile de dafin și ierburile de provincie în tigaie. Se condimentează cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepSe coc la cuptor cei 2 ardei (unul roșu, unul galben) pentru 30 min. Se curată și se blendeaza separat fiecare ardei cu câte puțin ulei, oțet, sare și piper. Astfel, obținem 2 sosuri cu culori diferite. Într-o farfurie se aruncă sosurile de culori diferite ca un într- un tablou. Se adaugă în farfuria cu sosuri și pâinea prăjită. Legumele se adaugă peste pâinea prăjită. La final se adaugă brânza sfărâmată.