Bruschete de vară


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv
Ingrediente pentru
 
Porții

  • Pâine feliată cu tot cu coajă
  • 2
    ardei roșii
  • 2
    ardei galbeni
  • 1
    vânătă
  • 1
    ceapă
  • 1
    roșie
  • 100 ml
    sos de roșii
  • 3
    căței usturoi
  • 2
    foi de dafin
  • 1
    vârf de cuțit de ierburi de provincie
  • Boia picantă
  • 1
    lingură oțet
  • 200 gramm
    brânză telemea

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Pâine feliată cu tot cu coajă
  • 2
    ardei roșii
  • 2
    ardei galbeni
  • 1
    vânătă
  • 1
    ceapă
  • 1
    roșie
  • 100 ml
    sos de roșii
  • 3
    căței usturoi
  • 2
    foi de dafin
  • 1
    vârf de cuțit de ierburi de provincie
  • Boia picantă
  • 1
    lingură oțet
  • 200 gramm
    brânză telemea

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Se prăjește pâinea. Vom tăia 2 ardei, unul galben și unul roșu, in bucăți măricele. Se călesc ardeii într-o tigaie împreună cu un cățel de usturoi. Se adaugă ceapa tăiată cubulețe. Separat, roșia se taie cuburi și se călește într-o tigaie cu un cățel de usturoi. Vânăta se taie bucăți și se prăjește în friteuză. După ce toate legumele sunt pregătite al dente, se amestecă împreună într-o tigaie. Se adaugă sosul de roșii, foile de dafin și ierburile de provincie în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. 
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Se coc la cuptor cei 2 ardei (unul roșu, unul galben) pentru 30 min. Se curată și se blendeaza separat fiecare ardei cu câte puțin ulei, oțet, sare și piper. Astfel, obținem  2 sosuri cu culori diferite. Într-o farfurie se aruncă sosurile de culori diferite ca un într- un tablou. Se adaugă în farfuria cu sosuri și pâinea prăjită. Legumele se adaugă peste pâinea prăjită. La final se adaugă brânza sfărâmată.