Bruschete de vară


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Antreu

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

Pâine feliată cu tot cu coajă
2
ardei roșii
2
ardei galbeni
1
vânătă
1
ceapă
1
roșie
100 ml
sos de roșii
3
căței usturoi
2
foi de dafin
1
vârf de cuțit de ierburi de provincie
Boia picantă
1
lingură oțet
200 gramm
brânză telemea

Mod de preparare

1
1
Se prăjește pâinea. Vom tăia 2 ardei, unul galben și unul roșu, in bucăți măricele. Se călesc ardeii într-o tigaie împreună cu un cățel de usturoi. Se adaugă ceapa tăiată cubulețe. Separat, roșia se taie cuburi și se călește într-o tigaie cu un cățel de usturoi. Vânăta se taie bucăți și se prăjește în friteuză. După ce toate legumele sunt pregătite al dente, se amestecă împreună într-o tigaie. Se adaugă sosul de roșii, foile de dafin și ierburile de provincie în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. 
2
2
Se coc la cuptor cei 2 ardei (unul roșu, unul galben) pentru 30 min. Se curată și se blendeaza separat fiecare ardei cu câte puțin ulei, oțet, sare și piper. Astfel, obținem  2 sosuri cu culori diferite. Într-o farfurie se aruncă sosurile de culori diferite ca un într- un tablou. Se adaugă în farfuria cu sosuri și pâinea prăjită. Legumele se adaugă peste pâinea prăjită. La final se adaugă brânza sfărâmată.