Tartine cu brânză și dovlecel


Gata în
20 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv
Gustarea perfectă pentru un mic dejun rapid și ușor

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Ceapă
  • Ardei gras
  • Dovlecei
  • Ulei de mpsline
  • Usturoi
  • Brânză telemea
  • Cremă de brânză
  • Mix de ierburi de Provence
  • Bresaola
  • Ardei kapia
  • Mini baghete
  • Cimbru proaspăt
  • Pătrunjel

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Tocăm ceapa mărunt.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    O punem la călit în ulei de floarea soarelui încins.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm să se călească la foc mediu.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Radem dovleceii în fâșii mai groase.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem dovleceii peste ceapă.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Condimentăm.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm la foc mediu.
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Stoarcem surplusul de ulei.
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem ardeii kapia în bucăți mici.
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem bagheta în două.
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem câteva picături de ulei pe grătar și îl lăsăm la încins.
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem bucățile de pâine pe grătar.
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Sfărâmăm o bucată de brânză telemea.
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm cu crema de brânză.
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă.
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm o parte din ardeiul kapia tocat mărunt.
  17. accessibility.recipes.cookingstep
    Întindem compoziția pe pâinea prăjită.
  18. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem bresaola în fâsii foarte subțiri.
  19. accessibility.recipes.cookingstep
    Ornăm cu cubulețe de ardei kapia.
  20. accessibility.recipes.cookingstep
    Presărăm fâșii de bresaola.
  21. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem felii foarte subțiri de brânză telemea și le punem deasupra.
  22. accessibility.recipes.cookingstep
    Presărăm puțin cimbru proaspăt.
  23. accessibility.recipes.cookingstep
    Ornăm cu frunze de pătrunjel.
  24. accessibility.recipes.cookingstep
    Servim