Ingrediente pentru remove add Porții Ceapă Ardei gras Dovlecei Ulei de mpsline Usturoi Brânză telemea Cremă de brânză Mix de ierburi de Provence Bresaola Ardei kapia Mini baghete Cimbru proaspăt PătrunjelPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepTocăm ceapa mărunt.2accessibility.recipes.cookingstepO punem la călit în ulei de floarea soarelui încins.3accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să se călească la foc mediu.4accessibility.recipes.cookingstepRadem dovleceii în fâșii mai groase.5accessibility.recipes.cookingstepPunem dovleceii peste ceapă.6accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm.7accessibility.recipes.cookingstepLăsăm la foc mediu.8accessibility.recipes.cookingstepStoarcem surplusul de ulei.9accessibility.recipes.cookingstepTăiem ardeii kapia în bucăți mici.10accessibility.recipes.cookingstepTăiem bagheta în două.11accessibility.recipes.cookingstepPunem câteva picături de ulei pe grătar și îl lăsăm la încins.12accessibility.recipes.cookingstepPunem bucățile de pâine pe grătar.13accessibility.recipes.cookingstepSfărâmăm o bucată de brânză telemea.14accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm cu crema de brânză.15accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă.16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o parte din ardeiul kapia tocat mărunt.17accessibility.recipes.cookingstepÎntindem compoziția pe pâinea prăjită.18accessibility.recipes.cookingstepTăiem bresaola în fâsii foarte subțiri.19accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu cubulețe de ardei kapia.20accessibility.recipes.cookingstepPresărăm fâșii de bresaola.21accessibility.recipes.cookingstepTăiem felii foarte subțiri de brânză telemea și le punem deasupra.22accessibility.recipes.cookingstepPresărăm puțin cimbru proaspăt.23accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu frunze de pătrunjel.24accessibility.recipes.cookingstepServim
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv