Salată cu sfeclă roșie


Gata în
45 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv
Sănătate și culoare într-o farfurie.

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Prosciutto
  • Conopidă
  • 5
    Cartofi noi
  • Ou
  • Mustar
  • Spanac
  • O conservă de năut boabe
  • 3
    fire de ceapă verde
  • Ridichii
  • Sfeclă coaptă
  • Baby spanac
  • Oțet balsamic

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem cartofii nedecojiți la fiert, în apă cu sare.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem prosciutto pe hârtie de pergament si acoperim cu o alta bucata de hârtie.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem totul într-o tigaie la rumenit.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem deasupra o oală ca să rămână întins.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem felii de conopidă.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Scurgem zeama de la năut și îl spălăm cu apă rece.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem partea albă de la ceapa verde.
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem ceapa pe lungime.
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem ridichiile în felii subțiri.
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem ulei de măsline într-o tigaie.
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem feliile de conopidă în tigaie.
  12. accessibility.recipes.cookingstep
     Adăugăm ceapa verde și câteva felii de sfeclă.
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Condimentăm legumele cu sare și piper.
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem ouăle la fiert timp de 8 minute.
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    Scoatem legumele din tigaie și le punem în vase diferite.
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem cartofii în jumătăți.
  17. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem cartofii la rumenit în tigaie și condimentăm cu sare și piper.
  18. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, o linguriță de muștar.
  19. accessibility.recipes.cookingstep
    Condimentăm cu sare și piper.
  20. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm cu blenderul până se omogenizează.
  21. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem ouăle în sferturi.
  22. accessibility.recipes.cookingstep
    Rupem cozile de la spanac.
  23. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-o farfurie adâncă facem un pat din frunze de spanac.
  24. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm câteva bucăți de cartofi, boabe de năut, sfeclă, puțină ceapă și câteva felii de conopidă.
  25. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm deasupra vinegretă.
  26. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm prosciutto.
  27. accessibility.recipes.cookingstep
    Servim