Ingrediente pentru remove add Porții Prosciutto Conopidă5 Cartofi noi Ou Mustar Spanac O conservă de năut boabe3 fire de ceapă verde Ridichii Sfeclă coaptă Baby spanac Oțet balsamicPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem cartofii nedecojiți la fiert, în apă cu sare.2accessibility.recipes.cookingstepPunem prosciutto pe hârtie de pergament si acoperim cu o alta bucata de hârtie.3accessibility.recipes.cookingstepPunem totul într-o tigaie la rumenit.4accessibility.recipes.cookingstepPunem deasupra o oală ca să rămână întins.5accessibility.recipes.cookingstepTăiem felii de conopidă.6accessibility.recipes.cookingstepScurgem zeama de la năut și îl spălăm cu apă rece.7accessibility.recipes.cookingstepTăiem partea albă de la ceapa verde.8accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa pe lungime.9accessibility.recipes.cookingstepTăiem ridichiile în felii subțiri.10accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei de măsline într-o tigaie.11accessibility.recipes.cookingstepPunem feliile de conopidă în tigaie.12accessibility.recipes.cookingstep Adăugăm ceapa verde și câteva felii de sfeclă.13accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm legumele cu sare și piper.14accessibility.recipes.cookingstepPunem ouăle la fiert timp de 8 minute.15accessibility.recipes.cookingstepScoatem legumele din tigaie și le punem în vase diferite.16accessibility.recipes.cookingstepTăiem cartofii în jumătăți.17accessibility.recipes.cookingstepPunem cartofii la rumenit în tigaie și condimentăm cu sare și piper.18accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, o linguriță de muștar.19accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.20accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm cu blenderul până se omogenizează.21accessibility.recipes.cookingstepTăiem ouăle în sferturi.22accessibility.recipes.cookingstepRupem cozile de la spanac.23accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o farfurie adâncă facem un pat din frunze de spanac.24accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva bucăți de cartofi, boabe de năut, sfeclă, puțină ceapă și câteva felii de conopidă.25accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm deasupra vinegretă.26accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm prosciutto.27accessibility.recipes.cookingstepServim
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv