Pită picurată cu slănină, ou și brânză de burduf


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 500 g
    ciuperci
  • 1 kg
    Slăninuță afumată
  • 2 buc.
    Pâine ardelenească
  • 500 g
    Ceapă roșie
  • ou
  • 1 kg
    roșii
  • 1 kg
    ardei verde
  • 5 legături
    ceapă verde

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Feliem slăninuță și o crestăm, apoi tăiem ciuperci și ceapă. 
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm ceapa cu făină și o adăugăm în tuciul cu ulei încins. Când s-a rumenit o lăsăm la scurs într-un bol, pe un prosop de bucătărie. 
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Înlocuim ceaunul cu un disc, pe care vor veni feliile de slănină și cele de pâine.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Când e gata pâinea, o scoatem și punem pe discul de pe foc ciupercile, brânza de burduf cu caș de oaie de la Hanul Boieresc, smântână și separat ouă.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Pe pâinea prăjită vor veni pe rând brânză de burduf, felii de roșii, ciuperci, ou și ceapa călită și scursă.