Tăiem pieptul de pui în bucăți mai mări. Cu cât bucățile de pui vor fi mai groase, cu atât vor fi mai suculente și mai gustoase.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Le punem într-un vas pentru cuptor sau într-o tavă.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Condimentăm cu sare și piper și turnăm puțin ulei de măsline.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Cu ajutorul unei furculițe stoarcem zeama de la o lămâie pe carnea de pui.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Sfărâmăm 3 căței de usturoi și îi adăugăm în tavă.
7
accessibility.recipes.cookingstep
Presărăm oregano.
8
accessibility.recipes.cookingstep
Punem puțin unt.
9
accessibility.recipes.cookingstep
Adăugăm și câteva roșii cherry.
10
accessibility.recipes.cookingstep
Amestecăm toate ingredientele, să se îmbine toate aromele iar carnea de pui să fie mai fragedă.
11
accessibility.recipes.cookingstep
Acoperim tava cu folie de aluminiu, aburul va frăgezi și mai bine puiul iar carnea va fi și mai gustoasă.
12
accessibility.recipes.cookingstep
Lăsăm la cuptor 35 de minute la 180 grade.
13
accessibility.recipes.cookingstep
Punem rucola într-un bol și acoperim cu un șervețel umed, să nu oxideze iar culoarea să rămână intensă.
14
accessibility.recipes.cookingstep
Fierbem apă cu multă sare, pentru paste. Punem pastele la fiert atunci când apa fierbe și respectăm timpul de fierbere menționat pe ambalaj. Pentru salata de paste, acestea trebuie să fie bine facute.
15
accessibility.recipes.cookingstep
Când sunt gata pastele, scurgem apa, punem puțin ulei de măsline și amestecăm bine. Le lăsăm să se răcească. Dacă pastele sunt prea bine făcute, atunci le punem sub jet de apă rece să oprim procesul de gătire.
16
accessibility.recipes.cookingstep
Scoatem puiul din cuptor și îndepărtăm folia de aluminiu. În acest moment carnea ar trebui să fie atât de fragedă încât se rupe cu lingura.
17
accessibility.recipes.cookingstep
Scoatem calupul de brânză Grana Padano din ambalaj si pregătim toate ingredientele pentru aranjamentul pe farfurie.
18
accessibility.recipes.cookingstep
Punem mai întâi pastele pe farfurie și rucola pe deasupra.
19
accessibility.recipes.cookingstep
Așezăm peste bucățelele de pui, adăugăm câteva roșii cherry și usturoi.
20
accessibility.recipes.cookingstep
Cu economul radem câteva fâșii subțiri de Grana Padano.
21
accessibility.recipes.cookingstep
În loc de vinaigrette, punem pe deasupra puțin sos de la pui, acrișor de la zeama de lămâie, și măcinăm piper proaspăt.
22
accessibility.recipes.cookingstep
Puteți pregăti această preparat și dacă aveți un rest de paste rămas de la o altă rețetă.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
250 g
paste fusilli
650 g
(2 bucăți) piept de pui
200 g
roșii cherry
3
căței de usturoi
1 mână bună
rucola
Oregano
Grana Padano calup
2
fire ceapă verde
Ulei de măsline
1
lămâie
Unt
Sare, piper
Mod de preparare
1
accessibility.recipes.cookingstep
Încingem cuptorul
2
accessibility.recipes.cookingstep
Tăiem pieptul de pui în bucăți mai mări. Cu cât bucățile de pui vor fi mai groase, cu atât vor fi mai suculente și mai gustoase.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Le punem într-un vas pentru cuptor sau într-o tavă.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Condimentăm cu sare și piper și turnăm puțin ulei de măsline.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Cu ajutorul unei furculițe stoarcem zeama de la o lămâie pe carnea de pui.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Sfărâmăm 3 căței de usturoi și îi adăugăm în tavă.
7
accessibility.recipes.cookingstep
Presărăm oregano.
8
accessibility.recipes.cookingstep
Punem puțin unt.
9
accessibility.recipes.cookingstep
Adăugăm și câteva roșii cherry.
10
accessibility.recipes.cookingstep
Amestecăm toate ingredientele, să se îmbine toate aromele iar carnea de pui să fie mai fragedă.
11
accessibility.recipes.cookingstep
Acoperim tava cu folie de aluminiu, aburul va frăgezi și mai bine puiul iar carnea va fi și mai gustoasă.
12
accessibility.recipes.cookingstep
Lăsăm la cuptor 35 de minute la 180 grade.
13
accessibility.recipes.cookingstep
Punem rucola într-un bol și acoperim cu un șervețel umed, să nu oxideze iar culoarea să rămână intensă.
14
accessibility.recipes.cookingstep
Fierbem apă cu multă sare, pentru paste. Punem pastele la fiert atunci când apa fierbe și respectăm timpul de fierbere menționat pe ambalaj. Pentru salata de paste, acestea trebuie să fie bine facute.
15
accessibility.recipes.cookingstep
Când sunt gata pastele, scurgem apa, punem puțin ulei de măsline și amestecăm bine. Le lăsăm să se răcească. Dacă pastele sunt prea bine făcute, atunci le punem sub jet de apă rece să oprim procesul de gătire.
16
accessibility.recipes.cookingstep
Scoatem puiul din cuptor și îndepărtăm folia de aluminiu. În acest moment carnea ar trebui să fie atât de fragedă încât se rupe cu lingura.
17
accessibility.recipes.cookingstep
Scoatem calupul de brânză Grana Padano din ambalaj si pregătim toate ingredientele pentru aranjamentul pe farfurie.
18
accessibility.recipes.cookingstep
Punem mai întâi pastele pe farfurie și rucola pe deasupra.
19
accessibility.recipes.cookingstep
Așezăm peste bucățelele de pui, adăugăm câteva roșii cherry și usturoi.
20
accessibility.recipes.cookingstep
Cu economul radem câteva fâșii subțiri de Grana Padano.
21
accessibility.recipes.cookingstep
În loc de vinaigrette, punem pe deasupra puțin sos de la pui, acrișor de la zeama de lămâie, și măcinăm piper proaspăt.
22
accessibility.recipes.cookingstep
Puteți pregăti această preparat și dacă aveți un rest de paste rămas de la o altă rețetă.