Ingrediente pentru remove add Porții5 kggogoșari1 litruoțet din vin1 kgceapă400 gardei iute3 lingurisare2 lingurizahăr1 lingurăpiper Foi de dafinPregătește
11accessibility.recipes.cookingstepAlegem gogoșarii cei mai fermi22accessibility.recipes.cookingstepSe curăță gogoșarii și se taie în felii.33accessibility.recipes.cookingstepCurățăm ceapa și o tăiem Julien.44accessibility.recipes.cookingstepTăiem ardeiul iute în felii și păstrăm semințele.55accessibility.recipes.cookingstepTurnăm oțetul într-o oală.66accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm zahărul și sarea.77accessibility.recipes.cookingstepAdaugăm foile de dafin și piperul.88accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ardeiul iute, ceapa și gogoșarii.99accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă timp de 5-10 minute.1010accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să se răcească timp de câteva minute.1111accessibility.recipes.cookingstepPunem amestecul în borcane și acoperim cu zeamă.1212accessibility.recipes.cookingstepPunem borcanele cu capac la fiert in bain-marie.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv