Piperadă de gogoșari


Mod de preparare
10 min
Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv
Un preparat pentru cei mai îndrăzneți, gustos și aromat.

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 5 kg
    gogoșari
  • 1 litru
    oțet din vin
  • 1 kg
    ceapă
  • 400 g
    ardei iute
  • 3 linguri
    sare
  • 2 linguri
    zahăr
  • 1 lingură
    piper
  • Foi de dafin

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Alegem gogoșarii cei mai fermi
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Se curăță gogoșarii și se taie în felii.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm ceapa și o tăiem Julien.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem ardeiul iute în felii și păstrăm semințele.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Turnăm oțetul într-o oală.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm zahărul și sarea.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Adaugăm foile de dafin și piperul.
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm ardeiul iute, ceapa și gogoșarii.
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm să fiarbă timp de 5-10 minute.
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm să se răcească timp de câteva minute.
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem amestecul în borcane și acoperim cu zeamă.
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem borcanele cu capac la fiert in bain-marie.