Ingrediente pentru remove add Porții8 ouă1 lingurăpateu de ficat de porc Unt6 firesparanghelPentru maioneza1 gălbenuș Zeamă de lămâie1 cățel de usturoi Muștar cu hrean200 mlulei de floarea soarelui PiperPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem ouăle la fiert în apă cu un pic de sare.2accessibility.recipes.cookingstepPeste gălbenuș punem zeama de la o jumătate de lămâie, sare, usturoi ras pe răzătoare, o linguriță de muștar, piper.3accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm cu o lingură de lemn.4accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm uleiul treptat, amestecând încontinuu, până se îngroasă.5accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sare, piper după gust.6accessibility.recipes.cookingstepÎn apa clocotită cu un pic de sare punem ouăle la fiert și le lăsăm 7 minute.7accessibility.recipes.cookingstepFrecăm o lingură de pate de ficat cu o linguriță de unt.8accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm peste maioneză și amestecăm.9accessibility.recipes.cookingstepLăsăm la frigider pentru 20 minute.10accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o oală punem apa la fiert.11accessibility.recipes.cookingstepTăiem partea mai dură a sparanghelului și îl punem la fiert.12accessibility.recipes.cookingstepVerificăm codița sparanghelului și când devine aproape transparentă îl putem scoate de la fiert și lăsăm să se evapore apa de pe el.13accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline și o jumătate de linguriță de unt.14accessibility.recipes.cookingstepPunem sparanghelul în tigaie, adăugăm sare și piper proaspăt.15accessibility.recipes.cookingstepÎntre timp curățăm ouăle de coajă.16accessibility.recipes.cookingstepUdăm lama cuțitului și tăiem ouăle în jumătăți, pe lungime.17accessibility.recipes.cookingstepPeste jumătățile de ou adăugăm o lingură de maioneză preparată cu pate de ficat.18accessibility.recipes.cookingstepMontăm pe farfurie 2 fire de sparanghel, două jumătăți de ou cu maioneză, adăugăm puțină sare și puțin piper roșu, pentru culoare.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv