- 300 gCașcaval afumat Hanul Boieresc
- 1 buc.Pâine multicereale Hanul Boieresc
- 500 gCarne amestec Hanul Boieresc
- 1 kgCartofi pentru prăjit Hanul Boieresc
- 1 borcanMaioneză Hanul Boieresc
- 1 borcanMuștar cu hrean Hanul Boieresc
- Ulei de măsline
- 1 buc.Varză murată
- 1 bucSalată iceberg
- 3 buc.Gogoșari murați
- 1 buc.Ceapă albă
- Ketchup
- Pastă picantă
- Piper măcinat
- Sare
- Boia dulce
- Pătrunjel
Tartine cu chifteluțe smashed și cașcaval afumat
Categorie
- Aperitiv
Ingrediente
- 300 gCașcaval afumat Hanul Boieresc
- 1 buc.Pâine multicereale Hanul Boieresc
- 500 gCarne amestec Hanul Boieresc
- 1 kgCartofi pentru prăjit Hanul Boieresc
- 1 borcanMaioneză Hanul Boieresc
- 1 borcanMuștar cu hrean Hanul Boieresc
- Ulei de măsline
- 1 buc.Varză murată
- 1 bucSalată iceberg
- 3 buc.Gogoșari murați
- 1 buc.Ceapă albă
- Ketchup
- Pastă picantă
- Piper măcinat
- Sare
- Boia dulce
- Pătrunjel
Mod de preparare
- Etapă de gătit
Pregătirea cărnii
Într-un bol, asezonăm carnea tocată cu sare, piper și boia după gust.
Adăugăm o lingură de muștar și jumătate de ceapă albă tocată mărunt.
Tocăm o legătură de pătrunjel, adăugăm peste carne și omogenizăm compoziția. Păstrăm codițele de pătrunjel.
Pregătim carnea în forme de chifteluțe și presăm ușor fiecare chifteluță astfel încât să obținem forme alungite, cât palma.
- Etapă de gătit
Momentul gătitului
Tăiem cașcavalul afumat în felii subțiri.
Dăm câțiva cartofi pe răzătoarea fină și îi stoarcem de apă.
Prăjim chifteluțele la foc mic. Adăugăm cartofii dați pe răzătoare peste fiecare chifteluță. Lăsăm chifteluțele în tigaie la foc mic.
- Etapă de gătit
Pregătirea salatei și sosului
Tocăm varza murată, gogoșarii murați și salata iceberg. Adăugăm codițele de pătrunjel și amestecăm.
Într-un blender, amestecăm 2-3 gogoșari murați cu 2 linguri de ketchup dulce și jumătate de linguriță de pastă picantă. Gustăm și reglăm iuțeala, în funcție de preferințe.
Amestecăm o parte din sosul picant cu mixul de legume.
Topim cașcavalul peste chifteluțele din tigaie.
- Etapă de gătit
Asamblarea și servirea
Presăm feliile de pâine cu un sucitor. Le prăjim pe fiecare parte într-o tigaie încinsă.
Asamblăm tartinele și le servim cu salată și o lingură din sosul rămas.
Poftă bună!










