
Tartă cu rubarbă
Gata în
50 minNivel de dificultate
Categorie
- Desert
Ingrediente pentru
Porții
- 300 gfăină
- 200 gzahăr pudră vainilinat
- 400 gzahăr tos
- 400 gunt
- 3ouă
- 2 legăturirubarbă
- 1lămâie
- 100 gfăină de migdale
- dulceață UAUU! de mere, pere și lavandă
- sare
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 300 gfăină
- 200 gzahăr pudră vainilinat
- 400 gzahăr tos
- 400 gunt
- 3ouă
- 2 legăturirubarbă
- 1lămâie
- 100 gfăină de migdale
- dulceață UAUU! de mere, pere și lavandă
- sare
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm făina cu zahărul pudră și cu 200 g unt
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină sare și amestecăm
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un gălbenuș și puțină apă rece
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm până se omogenizează
- accessibility.recipes.cookingstepLăsăm blatul o oră la frigider
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem rubarba în bucăți mai mari
- accessibility.recipes.cookingstepPunem 200 g de zahăr tos într-o tigaie, pe foc
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm bucățile de rubarbă
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 200 ml apă
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină zeamă de lămâie
- accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă la foc mai mic
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm 200 g unt cu 200 g de zahăr folosind mixerul
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 2 ouă și amestecăm în continuare
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm făină de migdale
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină făină albă
- accessibility.recipes.cookingstepÎntindem blatul scos de la frigider pe o suprafață presărată cu făină
- accessibility.recipes.cookingstepRulăm blatul întins și îl punem în forma de copt
- accessibility.recipes.cookingstepModelăm blatul pe forma de copt și tăiem marginile
- accessibility.recipes.cookingstepCu o furculită înțepăm blatul
- accessibility.recipes.cookingstepDeasupra blatului punem foaie de copt și adăugăm fasole
- accessibility.recipes.cookingstepPunem blatul în cuptorul preîncins la 180 grade, timp de 25 min
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm dulceață peste blatul răcit
- accessibility.recipes.cookingstepDeasupra adăugăm amestecul de făină de migdale
- accessibility.recipes.cookingstepPunem la cuptor pentru 25 de minute
- accessibility.recipes.cookingstepScoatem de la cuptor și lăsăm să se răcească puțin
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm deasupra rubarba