Ingrediente pentru remove add Porții300 gfăină200 gzahăr pudră vainilinat400 gzahăr tos400 gunt3 ouă2 legăturirubarbă1 lămâie100 gfăină de migdale dulceață UAUU! de mere, pere și lavandă sarePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm făina cu zahărul pudră și cu 200 g unt2accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină sare și amestecăm3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un gălbenuș și puțină apă rece4accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm până se omogenizează5accessibility.recipes.cookingstepLăsăm blatul o oră la frigider6accessibility.recipes.cookingstepTăiem rubarba în bucăți mai mari7accessibility.recipes.cookingstepPunem 200 g de zahăr tos într-o tigaie, pe foc8accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm bucățile de rubarbă9accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 200 ml apă10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină zeamă de lămâie11accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă la foc mai mic12accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm 200 g unt cu 200 g de zahăr folosind mixerul13accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 2 ouă și amestecăm în continuare14accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm făină de migdale15accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină făină albă16accessibility.recipes.cookingstepÎntindem blatul scos de la frigider pe o suprafață presărată cu făină17accessibility.recipes.cookingstepRulăm blatul întins și îl punem în forma de copt18accessibility.recipes.cookingstepModelăm blatul pe forma de copt și tăiem marginile19accessibility.recipes.cookingstepCu o furculită înțepăm blatul20accessibility.recipes.cookingstepDeasupra blatului punem foaie de copt și adăugăm fasole21accessibility.recipes.cookingstepPunem blatul în cuptorul preîncins la 180 grade, timp de 25 min22accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm dulceață peste blatul răcit23accessibility.recipes.cookingstepDeasupra adăugăm amestecul de făină de migdale24accessibility.recipes.cookingstepPunem la cuptor pentru 25 de minute25accessibility.recipes.cookingstepScoatem de la cuptor și lăsăm să se răcească puțin26accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm deasupra rubarba
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert