
Salată de vară cu roșii, pepene și telemea de Ibănești
Gata în
30 minNivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
- accessibility.recipes.cookingstepÎncepem prin a lăsa pepenele la rece timp de 2-3 ore.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem roșiile, telemeaua de Ibănești și pepenele în cubulețe mari.
- accessibility.recipes.cookingstepAsezonăm cu ulei de măsline, oțet, sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntindem câteva felii de pâine cu ajutorul unui sucitor și le punem pe plită la prăjit, până când devin crocante.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem feliile de pâine în cubulețe și le adăugăm peste salată.
- accessibility.recipes.cookingstepDecorăm cu câteva frunze de mărar și mentă.
- accessibility.recipes.cookingstepAdaugăm feliile de ceafă de porc crud-uscată și afumată.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 1 KgRoșii
- 500 gRoșii cherry
- jumatatePepene verde
- 4 feliiPâine albă cu maia Hanul Boieresc
- 400 gTelemea de Ibănești Hanul Boieresc
- 200 gCeafă de porc crud-uscată și afumată Hanul Boieresc
- după gustUlei de măsline extravirgin
- după gustOțet de mere
- 1 leg.Mărar
- câteva frunzeMentă
- Sare și piper
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepÎncepem prin a lăsa pepenele la rece timp de 2-3 ore.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem roșiile, telemeaua de Ibănești și pepenele în cubulețe mari.
- accessibility.recipes.cookingstepAsezonăm cu ulei de măsline, oțet, sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntindem câteva felii de pâine cu ajutorul unui sucitor și le punem pe plită la prăjit, până când devin crocante.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem feliile de pâine în cubulețe și le adăugăm peste salată.
- accessibility.recipes.cookingstepDecorăm cu câteva frunze de mărar și mentă.
- accessibility.recipes.cookingstepAdaugăm feliile de ceafă de porc crud-uscată și afumată.