Biftec tartar


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

300 g
pulpă de vită
capere
1
ceapă
1 legătură
pătrunjel
chipsuri picante de cartofi
castraveți murați
morcov
ketchup
sos de maioneză cu hrean
pâine toast

Mod de preparare

1
Tocăm carnea în bucăți mai mari
2
Tocăm mărunt ceapa, castraveții murați, caperele
3
Tocăm mărunt pătrunjelul
4
Amestecăm sosul de maioneză cu ketchup
5
Tăiem coaja de la pâine
6
Într-o cratiță încingem puțin ulei de măsline
7
Tăiem pâinea în cubulețe și le punem în tigaie la rumenit
8
Condimentăm carnea cu sare și piper
9
Adăugăm o lingură de castraveți murați, o lingură de capere, o lingură de ceapă și o lingură de pătrunjel tocat
10
Amestecăm bine carnea
11
Adăugăm sosul de ketchup și maioneză peste compoziție
12
Într-un bol cu apă rece punem morcovii curățați și feliați în fâșii și câteva frunze de salată
13
Cu două linguri modelăm carnea și o așezăm pe farfurie
14
Adăugăm frunzele de salată, fâșii de morcovi
15
Punem și câteva crutoane
16
Adăugăm o lingură de sos de ketchup cu maioneză în mijloc
17
Adăugăm câteva chipsuri picante de cartofi