Ruladă de pui
Gata în
60 min
Nivel de dificultate
Categorie
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
lingură de lemn cu mâner circular, grătar și 4 furculițe
1 kg
piept de pui de la Hanul Boieresc
1 buc.
ardei gras roșu
cașcaval afumat de la Hanul Boieresc
șuncă afumată de la Hanul Boieresc
100 g
miere
10 g
boia afumată
1 sul
folie alimentară
200 g
bacon feliat
Mod de preparare
1
Pentru rulada de pui pe care o pregătim, ne vom face propriul nostru rotisor din 4 furculițe și o lingură de lemn.
2
Tăiem pieptul de pui de la Hanul Boieresc în fâșii subțiri, îl asezonăm cu sare, piper și boia afumată.
3
Deasupra puiului venim pe rând cu un strat de muștar, ceafă de porc feliată, varză kale și cașcaval afumat.
4
Rulăm toată bucata de carne pe lingură, o închidem la capete cu ardei gras tăiat pe jumătate și o învelim cu ceafă de porc și bacon.
5
Lăsăm rulada la rumenit pe grătar și suntem gata.