Ruladă de pui


Gata în
60 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

lingură de lemn cu mâner circular, grătar și 4 furculițe
1 kg
piept de pui de la Hanul Boieresc
1 buc.
ardei gras roșu
cașcaval afumat de la Hanul Boieresc
șuncă afumată de la Hanul Boieresc
100 g
miere
10 g
boia afumată
1 sul
folie alimentară
200 g
bacon feliat

Mod de preparare

1
Pentru rulada de pui pe care o pregătim, ne vom face propriul nostru rotisor din 4 furculițe și o lingură de lemn.
2

Tăiem pieptul de pui de la Hanul Boieresc în fâșii subțiri, îl asezonăm cu sare, piper și boia afumată.


3

Deasupra puiului venim pe rând cu un strat de muștar, ceafă de porc feliată, varză kale și cașcaval afumat.


4

Rulăm toată bucata de carne pe lingură, o închidem la capete cu ardei gras tăiat pe jumătate și o învelim cu ceafă de porc și bacon.


5
Lăsăm rulada la rumenit pe grătar și suntem gata.