Ravioli


Gata în
70 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Un preparat delicat și savuros, usor de pregatit chiar la tine acasă.

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

7
ciuperci champignon
1
morcov
1
ceapă
300 g
piept de pui
2 fire
ceapă verde
Unt
Foi de ravioli
Pătrunjel
1
gălbenuș de ou
200 ml
smântână lichidă grasă

Mod de preparare

1
Punem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.
2
Tăiem un morcov în jumatăte.
3
Punem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.
4
Adăugăm pătrunjel.
5
Ceapa o tăiem în bucăți mai mari.
6
Tăiem ciupercile în sferturi.
7
Într-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.
8
Punem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.
9
Turnăm smântâna lichidă peste legume.
10
Lăsăm să fiarbă la foc mediu.
11
Adăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.
12
Lăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.
13
Condimentăm cu sare și piper.
14
Scoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.
15
O tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.
16
Condimentăm cu sare și piper.
17
Adăugăm câteva fire de pătrunjel.
18
Adăugăm jumătate de gălbenuș de ou.
19
Tocăm totul în blender
20
Strecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.
21
Umplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.
22
Punem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.
23
Strecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.
24
Tăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.