Ingrediente pentru remove add Porții7 ciuperci champignon1 morcov1 ceapă300 gpiept de pui2 fireceapă verde Unt Foi de ravioli Pătrunjel1 gălbenuș de ou200 mlsmântână lichidă grasăPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.2accessibility.recipes.cookingstepTăiem un morcov în jumatăte.3accessibility.recipes.cookingstepPunem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.4accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm pătrunjel.5accessibility.recipes.cookingstepCeapa o tăiem în bucăți mai mari.6accessibility.recipes.cookingstepTăiem ciupercile în sferturi.7accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.8accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.9accessibility.recipes.cookingstepTurnăm smântâna lichidă peste legume.10accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă la foc mediu.11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.12accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.13accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.14accessibility.recipes.cookingstepScoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.15accessibility.recipes.cookingstepO tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.16accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva fire de pătrunjel.18accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm jumătate de gălbenuș de ou.19accessibility.recipes.cookingstepTocăm totul în blender20accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.21accessibility.recipes.cookingstepUmplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.22accessibility.recipes.cookingstepPunem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.23accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.24accessibility.recipes.cookingstepTăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal