
Ravioli
Gata în
70 minNivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
Un preparat delicat și savuros, usor de pregatit chiar la tine acasă.
Ingrediente pentru
Porții
- 7ciuperci champignon
- 1morcov
- 1ceapă
- 300 gpiept de pui
- 2 fireceapă verde
- Unt
- Foi de ravioli
- Pătrunjel
- 1gălbenuș de ou
- 200 mlsmântână lichidă grasă
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 7ciuperci champignon
- 1morcov
- 1ceapă
- 300 gpiept de pui
- 2 fireceapă verde
- Unt
- Foi de ravioli
- Pătrunjel
- 1gălbenuș de ou
- 200 mlsmântână lichidă grasă
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepPunem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem un morcov în jumatăte.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm pătrunjel.
- accessibility.recipes.cookingstepCeapa o tăiem în bucăți mai mari.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem ciupercile în sferturi.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.
- accessibility.recipes.cookingstepTurnăm smântâna lichidă peste legume.
- accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă la foc mediu.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.
- accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepScoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.
- accessibility.recipes.cookingstepO tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva fire de pătrunjel.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm jumătate de gălbenuș de ou.
- accessibility.recipes.cookingstepTocăm totul în blender
- accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.
- accessibility.recipes.cookingstepUmplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.
- accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.