Ravioli


Gata în
70 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Un preparat delicat și savuros, usor de pregatit chiar la tine acasă.
Ingrediente pentru
 
Porții

  • 7
    ciuperci champignon
  • 1
    morcov
  • 1
    ceapă
  • 300 g
    piept de pui
  • 2 fire
    ceapă verde
  • Unt
  • Foi de ravioli
  • Pătrunjel
  • 1
    gălbenuș de ou
  • 200 ml
    smântână lichidă grasă

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 7
    ciuperci champignon
  • 1
    morcov
  • 1
    ceapă
  • 300 g
    piept de pui
  • 2 fire
    ceapă verde
  • Unt
  • Foi de ravioli
  • Pătrunjel
  • 1
    gălbenuș de ou
  • 200 ml
    smântână lichidă grasă

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem un morcov în jumatăte.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm pătrunjel.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Ceapa o tăiem în bucăți mai mari.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem ciupercile în sferturi.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Turnăm smântâna lichidă peste legume.
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm să fiarbă la foc mediu.
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Condimentăm cu sare și piper.
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Scoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    O tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    Condimentăm cu sare și piper.
  17. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm câteva fire de pătrunjel.
  18. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm jumătate de gălbenuș de ou.
  19. accessibility.recipes.cookingstep
    Tocăm totul în blender
  20. accessibility.recipes.cookingstep
    Strecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.
  21. accessibility.recipes.cookingstep
    Umplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.
  22. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.
  23. accessibility.recipes.cookingstep
    Strecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.
  24. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.