Înghețată de casă pentru copii


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Desert
Un deliciu perfect - sorbet de piersici cu pudră de caramel & arahide

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Miere PENNY
  • 5
    piersici coapte bine
  • Alune
  • 1
    lămâie
  • Zahăr brun

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm piersicile de coajă și le tăiem felii
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Pasăm piersicile cu blenderul
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm 3-4 linguri de miere PENNY și puțină zeamă de lămâie
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Turnăm amestecul într-un recipient rezistent la îngheț
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Recipientul ar trebui să fie umplut doar pe jumătate
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Din 10 în 10 minute amestecăm prin sorbet, cât să spargem crusta care se formează de la îngheț
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Ținem sorbetul la congelator până îngheață
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Între timp, sfărâmăm alunele
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem zahărul la topit în tigaia Vivess
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm alunele și amestecăm
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Pe o hârtie de copt întindem caramelul cu alune
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    După ce s-a întărit, îl măcinăm pentru a obține pudră de caramel
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Strecurăm pudra de caramel în așa fel încât să rămână foarte fină
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-un bol adăugăm 2-3 cupe de sorbet
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    Presărăm pudră de caramel peste
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    La final adăugăm câteva bucăți de caramel nemăcinat