Ingrediente pentru remove add Porții Miere PENNY5 piersici coapte bine Alune1 lămâie Zahăr brunPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepCurățăm piersicile de coajă și le tăiem felii2accessibility.recipes.cookingstepPasăm piersicile cu blenderul3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 3-4 linguri de miere PENNY și puțină zeamă de lămâie4accessibility.recipes.cookingstepTurnăm amestecul într-un recipient rezistent la îngheț5accessibility.recipes.cookingstepRecipientul ar trebui să fie umplut doar pe jumătate6accessibility.recipes.cookingstepDin 10 în 10 minute amestecăm prin sorbet, cât să spargem crusta care se formează de la îngheț7accessibility.recipes.cookingstepȚinem sorbetul la congelator până îngheață8accessibility.recipes.cookingstepÎntre timp, sfărâmăm alunele9accessibility.recipes.cookingstepPunem zahărul la topit în tigaia Vivess10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm alunele și amestecăm11accessibility.recipes.cookingstepPe o hârtie de copt întindem caramelul cu alune12accessibility.recipes.cookingstepDupă ce s-a întărit, îl măcinăm pentru a obține pudră de caramel13accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm pudra de caramel în așa fel încât să rămână foarte fină14accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un bol adăugăm 2-3 cupe de sorbet15accessibility.recipes.cookingstepPresărăm pudră de caramel peste16accessibility.recipes.cookingstepLa final adăugăm câteva bucăți de caramel nemăcinat
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert