
Înghețată de casă pentru copii
Gata în
30 minNivel de dificultate
Categorie
- Desert
Un deliciu perfect - sorbet de piersici cu pudră de caramel & arahide
Ingrediente pentru
Porții
- Miere PENNY
- 5piersici coapte bine
- Alune
- 1lămâie
- Zahăr brun
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- Miere PENNY
- 5piersici coapte bine
- Alune
- 1lămâie
- Zahăr brun
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepCurățăm piersicile de coajă și le tăiem felii
- accessibility.recipes.cookingstepPasăm piersicile cu blenderul
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 3-4 linguri de miere PENNY și puțină zeamă de lămâie
- accessibility.recipes.cookingstepTurnăm amestecul într-un recipient rezistent la îngheț
- accessibility.recipes.cookingstepRecipientul ar trebui să fie umplut doar pe jumătate
- accessibility.recipes.cookingstepDin 10 în 10 minute amestecăm prin sorbet, cât să spargem crusta care se formează de la îngheț
- accessibility.recipes.cookingstepȚinem sorbetul la congelator până îngheață
- accessibility.recipes.cookingstepÎntre timp, sfărâmăm alunele
- accessibility.recipes.cookingstepPunem zahărul la topit în tigaia Vivess
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm alunele și amestecăm
- accessibility.recipes.cookingstepPe o hârtie de copt întindem caramelul cu alune
- accessibility.recipes.cookingstepDupă ce s-a întărit, îl măcinăm pentru a obține pudră de caramel
- accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm pudra de caramel în așa fel încât să rămână foarte fină
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un bol adăugăm 2-3 cupe de sorbet
- accessibility.recipes.cookingstepPresărăm pudră de caramel peste
- accessibility.recipes.cookingstepLa final adăugăm câteva bucăți de caramel nemăcinat