Ingrediente pentru remove add Porții4 bucătipui1 ceapă Usturoi Ciuperci champinion500 mlSmântană lichidă Lâmâie Ulei de floarea soarelui Mălai Unt Muștar Pătrunjel Cimbru Vin albPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem apă la fiert pentru mămăligă, adăugăm puțină sare.2accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm mălaiul și amestecăm cu un tel.3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o lingură de unt.4accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă până se desprinde de pe fundul oalei.5accessibility.recipes.cookingstepPunem puțin ulei într-o tavă, răsturnăm mamaliga și o întindem.6accessibility.recipes.cookingstepPunem pieptul de pui la marinat cu piper, sare, ulei și zeamă de lamâie.7accessibility.recipes.cookingstepTocăm ceapa mărunt.8accessibility.recipes.cookingstepTocăm un cățel de usturoi.9accessibility.recipes.cookingstepPunem uleiul la încins.10accessibility.recipes.cookingstepPrăjim câteva fire de pătrunjel.11accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei la încins într-un ceaun.12accessibility.recipes.cookingstepPunem pieptul de pui la prăjit.13accessibility.recipes.cookingstepTăiem ciupercile în jumătăți le adăugăm în ceaun, peste carne.14accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și ceapa și usturoiul tăiate.15accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin vin alb.16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o lingură de muștar.17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm smântâna lichidă.18accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă până scade sosul.19accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei și presărăm cimbru.20accessibility.recipes.cookingstepTăiem mamaliga și o punem la prăjit.21accessibility.recipes.cookingstepPunem pe farfurie pui, câteva ciuperci și mamaliga prăjită.22accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un fir de pătrunjel prăjit.23accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal