Zacuscă de pește cu bruschete


Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

macrou
ceapă
ardei gras roșu
ardei gras galben
roșii
usturoi
foi de dafin
lămâie
pătrunjel
6 felii
pâine
măsline PENNY
piper Hanul Boieresc
cimbru Hanul Boieresc
ulei PENNY

Mod de preparare

1
Pe o tavă de cuptor punem hârtie de copt
2
Așezăm peștele
3
Îl stropim cu puțin ulei PENNY și zeamă de lămâie
4
Adăugăm peste pește o roșie tăiată în 4
5
Condimentăm cu cimbru Hanul Boieresc
6

Adăugăm și o ceapă tăiată cubulețe


7
Adăugăm 2 căței de usturoi sfărâmați cu un cuțit
8
Punem peștele la cuptor pentru 20 de minute
9
Într-o oală mai mare punem un sfert de sticlă de ulei PENNY
10
Tocăm ceapa și o călim
11
Tăiem cubulețe 1 ardei capia, 1 ardei gras roșu și 1 ardei gras galben
12
Tocăm 1 cățel de usturoi și îl adăugăm peste legume
13
Curățăm de coajă 2 roșii, le tocăm și le adăugăm în oală
14
Condimentăm cu cimbru și piper Hanul Boieresc, sare și 2 foi de dafin
15
Tocăm mărunt câteva măsline negre PENNY și le adăugăm peste amestecul de legume
16
Scoatem peștele de la cuptor
17

După ce s-a răcit, curățăm peștii de piele și oase


18
Oprim focul și adăugăm bucățile de pește
19
Tocăm puțin pătrunjel și îl adăugăm peste feliile de pâine cu zacuscă