
Somon asiatic
Gata în
65 minNivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
O îmbinare surprinzătoare de arome.
- accessibility.recipes.cookingstepSpălăm orezul în mai multe ape și apoi îl punem la fiert.
- accessibility.recipes.cookingstepRupem vârfurile de la pătrunjel și de la mărar și le punem într-un mojar.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm jumătate de cățel de usturoi ras pentru aromă.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin parmezan.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină sare, piper și sfărâmăm cu pistilul.
- accessibility.recipes.cookingstepTurnăm puțin ulei de măsline și amestecăm.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem morcovul în cubulețe mici.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa mărunt.
- accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm orezul și îl întindem pe o tavă ca să se răcească mai ușor.
- accessibility.recipes.cookingstepȘtergem medalioanele de somon cu un șervet de hârtie.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem medalioanele în bucăți mai mici.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm somonul cu sare, piper și puțin ulei de măsline.
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm pesto de mărar și pătrunjel cu pesmetul
- accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei la încins într-o tigaie și punem somonul la rumenit.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem hârtie de copt pe o tavă.
- accessibility.recipes.cookingstepScoatem somonul din ulei și îl punem pe tava cu hârtie de copt.
- accessibility.recipes.cookingstepPeste somon presărăm pesmetul amestecat cu pesto de pătrunjel și mărar.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem tava la cuptor timp de 5 minute.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pe care îl încingem la foc mare.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa și morcovul tăiate mărunt și le călim puțin.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ouăle și amestecăm.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem puțin oțet.
- accessibility.recipes.cookingstepLa final, adăugăm orezul și amestecăm totul la temperatură mare.
- accessibility.recipes.cookingstepPe o farfurie punem 2 linguri de orez, deasupra punem somonul, ornăm cu o felie de lămâie și condimentăm cu sare și piper.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 5 medalioanesomon
- 200 gorez
- 50 gparmezan ras
- 100 gpesmet
- 1 legăturăpătrunjel
- 1 legăturămărar
- Ulei de măsline
- Ulei de floarea soarelui
- Oțet
- 2ouă
- 1morcov
- 1ceapă medie
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepSpălăm orezul în mai multe ape și apoi îl punem la fiert.
- accessibility.recipes.cookingstepRupem vârfurile de la pătrunjel și de la mărar și le punem într-un mojar.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm jumătate de cățel de usturoi ras pentru aromă.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin parmezan.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină sare, piper și sfărâmăm cu pistilul.
- accessibility.recipes.cookingstepTurnăm puțin ulei de măsline și amestecăm.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem morcovul în cubulețe mici.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa mărunt.
- accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm orezul și îl întindem pe o tavă ca să se răcească mai ușor.
- accessibility.recipes.cookingstepȘtergem medalioanele de somon cu un șervet de hârtie.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem medalioanele în bucăți mai mici.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm somonul cu sare, piper și puțin ulei de măsline.
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm pesto de mărar și pătrunjel cu pesmetul
- accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei la încins într-o tigaie și punem somonul la rumenit.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem hârtie de copt pe o tavă.
- accessibility.recipes.cookingstepScoatem somonul din ulei și îl punem pe tava cu hârtie de copt.
- accessibility.recipes.cookingstepPeste somon presărăm pesmetul amestecat cu pesto de pătrunjel și mărar.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem tava la cuptor timp de 5 minute.
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pe care îl încingem la foc mare.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa și morcovul tăiate mărunt și le călim puțin.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ouăle și amestecăm.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem puțin oțet.
- accessibility.recipes.cookingstepLa final, adăugăm orezul și amestecăm totul la temperatură mare.
- accessibility.recipes.cookingstepPe o farfurie punem 2 linguri de orez, deasupra punem somonul, ornăm cu o felie de lămâie și condimentăm cu sare și piper.