Scovergă umplută


Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 300 g
    Faină de la Hanul Boieresc
  • 10 g
    Drojdie
  • 10 g
    Sare
  • 300 g
    Carne tocată de vită
  • 80 g
    Ceapă
  • 7 g
    Usturoi
  • 1 legătură
    Pătrunjel
  • 1 praf
    Piper negru măcinat
  • 1 praf
    Pudră de ienibahar
  • 100 g
    Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc
  • 50 g
    Muștar de casă de la Hanul Boieresc
  • 1 legătură
    Verdețuri din grădină

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Prima dată plămădim aluatul, folosind faină, apă și sare.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Aromatizăm carnea cu mirodenii, ceapă calită și usturoi.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Formăm pârjoala și o prăjim cât să rămâna mai nefăcută la interior.
  4. accessibility.recipes.cookingstep

    Întindem aluatul și îl umplem cu pârjoala acoperită de cașcaval afumat.


  5. accessibility.recipes.cookingstep

    Prăjim scoverga în ulei, după care o scoatem și radem cașcaval afumat.


  6. accessibility.recipes.cookingstep

    Sotăm verdețurile și ornam cu muștar și flori din grădină.

    Poftă bună!