Ingrediente pentru remove add Porții Pesto San Fabio Ulei de măsline San Fabio Grana Padano San Fabio1 ceapă250 gOrez cu bob rotund200 mlvin alb300 gpiept de pui1 legăturămărar1 legăturăpătrunjel1 lămâie UntPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepTocăm ceapa mărunt.2accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins.3accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa la călit.4accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o parte din orez peste ceapă.5accessibility.recipes.cookingstepStingem cu puțin vin.6accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și restul de orez.7accessibility.recipes.cookingstepSeparat, punem carnea de pui la fiert.8accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm supă de pui peste orez.9accessibility.recipes.cookingstepRadem Grana Padano San Fabio pe partea cea mai fină a răzătorii.10accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm din când în când orezul ca să nu se prindă de tigaie.11accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o altă tigaie punem Grana Padano ras la foc mic.12accessibility.recipes.cookingstepMai adăugăm puțină supă de pui peste orez.13accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un bol punem puțin mărar și puțin pătrunjel.14accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie.15accessibility.recipes.cookingstepMai adăugăm puțină supă peste orez.16accessibility.recipes.cookingstepLăsăm Grana Padano topit să se răcească.17accessibility.recipes.cookingstepScoatem puiul de la fiert.18accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm orezul cu sare și piper.19accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline.20accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și puțin unt.21accessibility.recipes.cookingstepTăiem puiul în cubulețe și le punem în tigaie.22accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm puiul cu sare și piper.23accessibility.recipes.cookingstepStropim și cu puțină zeamă de lămâie.24accessibility.recipes.cookingstepMai adăugăm supă de pui peste orez.25accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm Grana Padano ras peste orez.26accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și 3 bucăți de unt peste orez.27accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 3 linguri de pesto peste orez.28accessibility.recipes.cookingstepPunem 2-3 linguri de risotto pe o farfurie.29accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva bucățele de pui peste orez.30accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și amestecul de mărar, pătrunjel și zeamă de lămâie.31accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu bucățele de Grana Padano topit.32accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal