Ingrediente pentru remove add Porții500 gcarne de porc tocată5 cepe200 mllapte6 felii de pâine5 ouă3 cartofi Muștar Chili sau hrean PesmetPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem feliile de pâine la înmuiat în lapte2accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa mărunt3accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm ceapa tăiată mărunt cu carnea tocată4accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 2 ouă, sare, piper și pâinea înmuiată în lapte5accessibility.recipes.cookingstepCând avem amestecul gata, începem să formăm pârjoalele cât mai plate6accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un castron spargem un ou întreg, adăugăm un strop de apă, sare și piper7accessibility.recipes.cookingstepDăm prin ou și prin pesmet fiecare pârjoală, după care le prăjim în tigaia cu uleiul încins8accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii, îi tăiem felii subțiri și îi punem în apă9accessibility.recipes.cookingstepLăsăm cartofii în apă pentru jumătate de oră10accessibility.recipes.cookingstepScurgem cartofii și îi prăjim11accessibility.recipes.cookingstepÎi scoatem într-un castron cu șervețele să se scurgă de ulei și adăugăm sare12accessibility.recipes.cookingstepFierbem un ou pentru maioneză și folosim doar gălbenușul13accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un castron punem gălbenușul fiert, alături de unul crud14accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sare, piper. muștar și zeamă de lămâie15accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ulei constant și amestecăm până obținem cantitatea dorită16accessibility.recipes.cookingstepPentru ca maioneza să fie picantă adăugăm chilli sau hrean
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal