Ingrediente pentru remove add Porții300 gOrez bob lung PENNY Sare Coriandru Susan Amestec Mexican PENNY Alune Usturoi1 ceapă verde1 ceapă uscată Ulei de floarea soarelui Sos de soia Tigaie Wok VivessPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepSpălăm orezul în 2-3 ape2accessibility.recipes.cookingstepPunem orezul în apă3accessibility.recipes.cookingstepMăsurăm apa cu degetele4accessibility.recipes.cookingstepPunem orezul la fiert cu puțină sare5accessibility.recipes.cookingstepÎl lăsăm până clocotește, apoi acoperim oala cu un capac și lăsăm orezul să fiarbă la foc mic6accessibility.recipes.cookingstepPrăjim coriandrul în tigaia wok Vivess7accessibility.recipes.cookingstepPunem după coriandrul într-un bol8accessibility.recipes.cookingstepPrăjim și susanul, amestecând continuu9accessibility.recipes.cookingstepPunem după susanul într-un bol10accessibility.recipes.cookingstepTocăm jumătate din ceapa uscată11accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa verde în bucăți mari12accessibility.recipes.cookingstepCurățăm 2 căței de usturoi13accessibility.recipes.cookingstepÎn wok-ul Vivess punem ulei de floarea soarelui14accessibility.recipes.cookingstepPunem puțină ceapă la călit15accessibility.recipes.cookingstepSfărâmăm puțin coriandru și îl adăugăm în tigaie, peste ceapă16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm usturoiul întreg și ceapa verde17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm în tigaie 3-4 linguri din amestecul mexican PENNY18accessibility.recipes.cookingstepPunem un strop de oțet și puțin zahăr19accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper20accessibility.recipes.cookingstepPeste legumele din tigaie adăugăm și 3-4 linguri de orez21accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin sos de soia și o lingură de susan22accessibility.recipes.cookingstepSfărâmăm câteva alune23accessibility.recipes.cookingstepLe adăugăm în tigaia wok Vivess24accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm continuu25accessibility.recipes.cookingstepLa final, adăugăm puțină ceapă verde tocată mărunt și susan26accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu chilli sau ardei iute proaspăt
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal