Mere și generozitate în foietaj pufos


Gata în
50 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Desert
Tot ce-i mai bun și aromat, într-un foietaj pregătit cu generozitate la tavă. 
Ingrediente pentru
 
Porții

  • 1/2 Pachet foietaj pentru copt
  • 1 kg
    Mere
  • 100 g
    Unt 82% grăsime
  • 100 g
    Zahăr tos
  • Mentă
  • Scorțișoară pudră
  • Zahăr pudră

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 1/2 Pachet foietaj pentru copt
  • 1 kg
    Mere
  • 100 g
    Unt 82% grăsime
  • 100 g
    Zahăr tos
  • Mentă
  • Scorțișoară pudră
  • Zahăr pudră

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm merele de coajă, le tăiem în jumătate și secționăm fiecare jumătate în felii subțiri.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem aluatul pentru foietaj într-o tavă unsă cu unt.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Așezăm jumătățile de mere feliate deasupra aluatului, înclinând ușor feliile în aceeași direcție. 
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm deasupra merelor zahărul, scorțișoara și câte o bucățică de unt din loc în loc.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Dăm la cuptor până se rumenește.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm la final zahăr pudră și mentă.