
Mere și generozitate în foietaj pufos
Gata în
50 minNivel de dificultate
Categorie
- Desert
Tot ce-i mai bun și aromat, într-un foietaj pregătit cu generozitate la tavă.
Ingrediente pentru
Porții
- 1/2 Pachet foietaj pentru copt
- 1 kgMere
- 100 gUnt 82% grăsime
- 100 gZahăr tos
- Mentă
- Scorțișoară pudră
- Zahăr pudră
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 1/2 Pachet foietaj pentru copt
- 1 kgMere
- 100 gUnt 82% grăsime
- 100 gZahăr tos
- Mentă
- Scorțișoară pudră
- Zahăr pudră
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepCurățăm merele de coajă, le tăiem în jumătate și secționăm fiecare jumătate în felii subțiri.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem aluatul pentru foietaj într-o tavă unsă cu unt.
- accessibility.recipes.cookingstepAșezăm jumătățile de mere feliate deasupra aluatului, înclinând ușor feliile în aceeași direcție.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm deasupra merelor zahărul, scorțișoara și câte o bucățică de unt din loc în loc.
- accessibility.recipes.cookingstepDăm la cuptor până se rumenește.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm la final zahăr pudră și mentă.