Ingrediente pentru remove add Porții0.5 kgfasole boabe mari2 morcovi Ardei iute Ardei kapia Suc de roșii Roșii1 ceapă Usturoi Pesmet Foi de dafin Pătrunjel Sare Piper Piper boabePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem fasolea la fiert împreuna cu o ceapă întreagă.2accessibility.recipes.cookingstepFasolea se fierbe în două ape. 3accessibility.recipes.cookingstepTăiem morcovii în cubulețe.4accessibility.recipes.cookingstepTocăm ceapa în bucăți mai mari. 5accessibility.recipes.cookingstepTăiem ardeiul kapia în bucăți mari.6accessibility.recipes.cookingstepPregătim un bouquet garni din pătrunjel, cimbru, foi de dafin.7accessibility.recipes.cookingstepTăiem roșiile în bucăți mari. 8accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un ceaun punem puțin ulei de floarea soarelui la încins.9accessibility.recipes.cookingstepPunem bucățile de roșii la călit. 10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un cățel de usturoi. 11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva fire de cimbru. 12accessibility.recipes.cookingstepPresărăm puțină sare.13accessibility.recipes.cookingstepScoatem roșiile într-un castron.14accessibility.recipes.cookingstepÎn același ulei punem ceapa, puțin usturoi.15accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm la foc mic.16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm morcovul.17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ardeiul kapia. 18accessibility.recipes.cookingstepPunem deasupra sosul de roșii. 19accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină apă.20accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm bouquet garni.21accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.22accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să fiarbă la foc mic.23accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o lingură de pesmet.24accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm roșiile călite mai devreme.25accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm fasolea.26accessibility.recipes.cookingstepPunem fasolea peste sosul de legume.27accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.28accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva boabe de piper. 29accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva felii de ardei iute.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal