Gulaș în stil unguresc


Mod de preparare
30 min
Gata în
60 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 600 g
    carne de porc
  • 2
    cartofi
  • 2
    morcovi
  • 2
    cepe medii
  • 1
    conserva cu roșii întregi decojite
  • 500 ml
    supă clară de pui
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • boia
  • ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem carnea în bucăți mari
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem uleiul la încins într-un ceaun din fontă
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem bucățile de carne peste care am presărat puțină boia la rumenit. După ce s-au rumenit scoatem carnea din ceaun și o presărăm cu sare și piper
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm cepele, le tocăm mai mare și le punem la călit în ceaun, în același ulei în care am rumenit carnea. Presărăm și puțină boia
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm roșiile din conservă în ceaun, peste ceapă și nu aruncăm conserva
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Pregătim un buchet dintr-o legătură de pătrunjel, cimbru și câteva foi de dafin și îl punem în ceaun, peste ceapa călită și roșii
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm și carnea rumenită
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Clătim conserva cu puțină supă de pui și turnăm în ceaun. Adăugăm și restul supei. Dacă scade, mai putem adăuga apă
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm și adăugam întâi morcovii tăiați în bucăți mai mari. Lăsăm să fiarbă 10 minute
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Curățăm cartofii și îi tăiem în bucăți mari. Îi punem la fiert peste restul ingredientelor, în ceaun
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem capacul și băgăm ceaunul la cuptor pentru 30 minute
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Scotem ceaunul din cuptor, scoatem buchetul de condimente