
Ghiveci de legume aromate
Gata în
50 minNivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
Ingrediente pentru
Porții
- foietaj PENNY
- piept de pui Hanul Boieresc
- Smântână de gătit
- ceapă
- brânză sărată tartinabilă
- cimbru proaspăt
- foi de dafin
- roșii
- vinete
- dovlecel
- ardei capia / gogoșari
- Grana Padano San Fabio
- sare
- piper
- ulei de floarea soarelui PENNY
- lapte BONI
- telemea proaspătă Hanul Boieresc
- bacon
- ouă
- vin
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- foietaj PENNY
- piept de pui Hanul Boieresc
- Smântână de gătit
- ceapă
- brânză sărată tartinabilă
- cimbru proaspăt
- foi de dafin
- roșii
- vinete
- dovlecel
- ardei capia / gogoșari
- Grana Padano San Fabio
- sare
- piper
- ulei de floarea soarelui PENNY
- lapte BONI
- telemea proaspătă Hanul Boieresc
- bacon
- ouă
- vin
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie rumenim puiul tăiat cubulețe
- accessibility.recipes.cookingstepPeste pui adăugăm jumătate de ceapă și le rumenim impreună
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem baconul și îl rumenim împreună cu puiul și ceapa
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un bol punem 2 linguri de brânză cremoasă și 100 gr. de brânză telemea proaspată
- accessibility.recipes.cookingstepPeste pui, adăugăm smântână lichidă și lăsăm să se îngroașe puțin
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper
- accessibility.recipes.cookingstepPeste brânză spargem un ou și amestecăm
- accessibility.recipes.cookingstepLăsăm puiul să se răcească puțin
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tavă rotundă, punem foietaj-ul
- accessibility.recipes.cookingstepÎl înțepăm cu o furculiță
- accessibility.recipes.cookingstepPunem peste pui amestecul de brânză și ou
- accessibility.recipes.cookingstepRăsturnăm amestecul în tavă și îl punem la cuptor pentru 30 de minute
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem dovlecelul și îl călim într-o tigaie pe o parte, cu cimbru, foaie de dafin, sare și piper
- accessibility.recipes.cookingstepCeapa o tăiem cubulețe mari și o rumenim separat, în aceeași tigaie
- accessibility.recipes.cookingstepAdaugăm sare, piper și puțin cimbru
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin vin și 1 lingură de oțet
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și un cațel de usturoi
- accessibility.recipes.cookingstepGogoșarii îi tăiem bucăți mari și îi rumenim în tigaie cu puțin usturoi și puțină apă
- accessibility.recipes.cookingstepRoșiile le tăiem pe jumătate și le rumenim în tigaie
- accessibility.recipes.cookingstepVinetele, la fel, le tăiem cubulețe și le rumenim
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm legumele trase în tigaie în tava cu tarta
- accessibility.recipes.cookingstepLa final, adăugăm câteva frunze de pătrunjel și parmezanul tăiat fâșii subțiri