Ghiveci de legume aromate


Gata în
50 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Ingrediente pentru
 
Porții

  • foietaj PENNY
  • piept de pui Hanul Boieresc
  • Smântână de gătit
  • ceapă
  • brânză sărată tartinabilă
  • cimbru proaspăt
  • foi de dafin
  • roșii
  • vinete
  • dovlecel
  • ardei capia / gogoșari
  • Grana Padano San Fabio
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui PENNY
  • lapte BONI
  • telemea proaspătă Hanul Boieresc
  • bacon
  • ouă
  • vin

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • foietaj PENNY
  • piept de pui Hanul Boieresc
  • Smântână de gătit
  • ceapă
  • brânză sărată tartinabilă
  • cimbru proaspăt
  • foi de dafin
  • roșii
  • vinete
  • dovlecel
  • ardei capia / gogoșari
  • Grana Padano San Fabio
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui PENNY
  • lapte BONI
  • telemea proaspătă Hanul Boieresc
  • bacon
  • ouă
  • vin

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-o tigaie rumenim puiul tăiat cubulețe
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Peste pui adăugăm jumătate de ceapă și le rumenim impreună
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem baconul și îl rumenim împreună cu puiul și ceapa
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-un bol punem 2 linguri de brânză cremoasă și 100 gr. de brânză telemea proaspată
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Peste pui, adăugăm smântână lichidă și lăsăm să se îngroașe puțin
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Condimentăm cu sare și piper
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Peste brânză spargem un ou și amestecăm
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm puiul să se răcească puțin
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-o tavă rotundă, punem foietaj-ul
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Îl înțepăm cu o furculiță
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem peste pui amestecul de brânză și ou
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Răsturnăm amestecul în tavă și îl punem la cuptor pentru 30 de minute
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem dovlecelul și îl călim într-o tigaie pe o parte, cu cimbru, foaie de dafin, sare și piper
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Ceapa o tăiem cubulețe mari și o rumenim separat, în aceeași tigaie
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    Adaugăm sare, piper și puțin cimbru
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm puțin vin și 1 lingură de oțet
  17. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm și un cațel de usturoi
  18. accessibility.recipes.cookingstep
    Gogoșarii îi tăiem bucăți mari și îi rumenim în tigaie cu puțin usturoi și puțină apă
  19. accessibility.recipes.cookingstep
    Roșiile le tăiem pe jumătate și le rumenim în tigaie
  20. accessibility.recipes.cookingstep
    Vinetele, la fel, le tăiem cubulețe și le rumenim
  21. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm legumele trase în tigaie în tava cu tarta
  22. accessibility.recipes.cookingstep
    La final, adăugăm câteva frunze de pătrunjel și parmezanul tăiat fâșii subțiri