1 Curățăm prunele de sâmburi 2 Punem zahărul peste prune 3 Lăsăm zahărul cu prunele jumătate de oră 4 Punem prunele cu zahăr într-o oală cu fund mai gros, la temperatură mare 5 Amestecăm încontinuu 6 Turnăm lichior și flambăm 7 Adăugăm zeama de la o jumătate de lâmâie 8 Adăugăm câteva felii de ardei iute 9 Punem capacul 10 Lăsăm la foc mic timp de o oră, amestecând din când în când 11 Scoatem capacul și lăsăm focul mai mic 12 Amestecăm din când în când 13 Lăsăm să se răcească 14 Punem în borcane, le punem capacul și le întoarcem invers, timp de 24 de ore
play_circle_outline access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu alune Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu banane Chef: Margot Categorie Desert
play_circle_outline access_time 50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezea Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake Categorie Desert
play_circle_outline access_time 90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguri Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americane Chef: Nicola Categorie Desert
play_circle_outline access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicare Categorie Desert
play_circle_outline access_time 45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulci Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnă Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceață Chef: Nicolai Categorie Desert