
Frigărui cu salată
Gata în
90 minNivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
Un mix de arome perfect pentru un prânz la iarbă verde
Ingrediente pentru
Porții
- 200 gcarne de pui
- 200 gCarne de porc
- 200 gCarne de vită
- 100 mlsos de soia
- 2 lingurițezahăr brun
- 2căței de usturoi
- Ghimbir proaspăt
- 3cepe
- Foi de dafin
- 1 cubsupă de carne
- 500 mlbere blondă
- Mix 5 condimente
- Ulei de floarea soarelui
- O varză mică
- 1lămâie
- Roșii cherry
- Susan
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 200 gcarne de pui
- 200 gCarne de porc
- 200 gCarne de vită
- 100 mlsos de soia
- 2 lingurițezahăr brun
- 2căței de usturoi
- Ghimbir proaspăt
- 3cepe
- Foi de dafin
- 1 cubsupă de carne
- 500 mlbere blondă
- Mix 5 condimente
- Ulei de floarea soarelui
- O varză mică
- 1lămâie
- Roșii cherry
- Susan
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepPunem sosul de soia într-o crăticioară la foc mic.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm zahărul brun.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem usturoiul.
- accessibility.recipes.cookingstepTocăm puțin ghimbir.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm usturoiul și ghimbirul peste sosul de soia.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem carnea de pui în cubulețe.
- accessibility.recipes.cookingstepO punem într-un bol și condimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepLăsăm sosul de soia la răcit.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem carnea de porc în cubulețe și o punem într-un bol.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa rondele și o adăugăm peste carnea de porc.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 3 foi de dafin.
- accessibility.recipes.cookingstepSfărâmăm cubul de supă.
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm puțin carnea cu ceapa și condimentele.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și berea peste carnea de porc.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem carnea de vită în cubulețe.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem carnea într-un bol și o condimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm carnea cu mixul de 5 condimente.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin ulei de floarea soarelui.
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm carnea cu condimentele.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sosul teriyaki rece peste carnea de pui.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem cubulețe de carne de vită pe bețe de frigărui.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem și carnea de porc pe bețe de frigărui.
- accessibility.recipes.cookingstepRepetăm procesul și pentru carnea de pui.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem varza în fâșii.
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem roșiile în jumătăți și le punem peste varză.
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm zeama de lămâie și puțin ulei.
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.
- accessibility.recipes.cookingstepÎncingem grătarul și punem puțin ulei.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem frigăruile de vită pe grătar.
- accessibility.recipes.cookingstepSpălăm tigaia.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem frigăruile de pui pe grătar.
- accessibility.recipes.cookingstepUngem frigăruile cu un pic de sos teriyaki.
- accessibility.recipes.cookingstepPresărăm semințe de susan.
- accessibility.recipes.cookingstepSpălăm din nou grătarul.
- accessibility.recipes.cookingstepPunem frigăruile de porc pe grătar.