Crispy Strips cu maioneză


Mod de preparare
30 min
Gata în
50 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

1
pui întreg Hanul Boieresc
sare PENNY
coriandru
paprika
curry
usturoi
susan
ulei de floarea soarelui PENNY
mix de condimente
1
ou
1
lămâie
muștar cu miere UAUU!
făină albă de grâu PENNY

Mod de preparare

1
Punem uleiul la încins în tigaie
2
Pisăm cu un cuțit câteva boabe de coriandru și puțin susan
3
Tocăm un cățel de usturoi
4
Punem condimentele la prăjit împreună cu usturoiul
5
Adăugăm paprika, curry și mixul de condimente
6
Secționăm puiul, începând cu aripile și pulpele
7
Punem restul de pui la fiert pentru supă
8
Adăugăm puțin oțet peste amestecul de condimente
9
După ce se răcește, punem sosul într-un bol
10
Tăiem carnea bucăți mici și le adăugăm peste sos
11
Condimentăm cu sare și piper
12
Amestecăm bine și acoperim cu o folie de plastic
13
Sfărâmăm 1 cățel de usturoi și îl punem într-un vas
14
Adăugăm un gălbenuș și zeama de lămâie
15
Condimentăm cu sare și piper și amestecăm continuu
16
Adăugăm constant ulei, până maioneza este gata
17
Pisăm puțin susan și îl adăugăm în maioneză
18
Lăsăm maioneza la frigider câteva minute
19
Când supa este gata, o strecurăm
20
Punem la încins într-o tigaie 3 degete de ulei de floarea soarelui PENNY
21
Trecem prin făină bucățile de pui și le lăsăm să se prăjească în jur de 5-6 minute
22
Peste maioneză adăugăm supa de pui rece