Ingrediente pentru remove add Porții1 portocală1 lămâie180 gzahăr pudră300 gricotta150 gmascarpone vanilie proaspăt2 ouă unt fisticPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepRadem coaja de la o portocală și de la o lămâie2accessibility.recipes.cookingstepStoarcem zeama de la o portocală3accessibility.recipes.cookingstepStoarcem zeama de la o lămâie4accessibility.recipes.cookingstepTăiem o portocală în bucățele5accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm ricotta cu mascarpone6accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 70g zahăr7accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm coaja de lămâie și portocală8accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm vanilie9accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm până se omogenizează10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 2 ouă întregi și amestecăm compoziția11accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm bine cu un tel12accessibility.recipes.cookingstepUngem formele cu unt13accessibility.recipes.cookingstepTurnăm compoziția în forme14accessibility.recipes.cookingstepPunem formele la cuptor timp de 30 min, la 150 grade15accessibility.recipes.cookingstepPunem 110 g de zahăr într-o cratiță, la topit16accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm cu un tel17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm zeamă de portocală și puțină zeamă de lămâie18accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină apă și amestecăm19accessibility.recipes.cookingstepPunem și tija de vanilie ca să aromatizăm caramelul20accessibility.recipes.cookingstepPunem bucățile de portocală și le lăsăm puțin să fiarbă în sosul de zahăr21accessibility.recipes.cookingstepScoatem bucățile de portocală22accessibility.recipes.cookingstepLuăm sosul de pe foc23accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o lingură de un peste sosul de zahăr și amestecăm24accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să se răcească25accessibility.recipes.cookingstepScoatem formele de la cuptor26accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sirop de zahăr27accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu bucățile de portocală28accessibility.recipes.cookingstepCurățăm fisticul și îl sfărâmăm29accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm fisticul peste crema caramel
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert