Ingrediente pentru remove add Porții100 gorez1 legăturăpătrunjel proaspăt3 cățeiusturoi1 dovlecel1 ceapă4 cartofi pesmet700 mlsos de roșii foi de dafin boia iutePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepTocăm mărunt o jumătate de ceapă și o punem la călit în ulei2accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm doi căței de usturoi rași3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și dovlecelul ras4accessibility.recipes.cookingstepSpalăm orezul de două ori și îl punem la fiert5accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii și îi punem la fiert6accessibility.recipes.cookingstepCand a fiert orezul si devine cleios strecurăm într-un bol și îl lasam deoparte7accessibility.recipes.cookingstepTocăm pătrunjelul mărunt8accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm dovlecel ras călit9accessibility.recipes.cookingstepPeste compoziție adăugăm puțin pesmet cât să se lege compoziția10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o mână de orez si amestecăm11accessibility.recipes.cookingstepPentru sos, punem puțin ulei în cratiță12accessibility.recipes.cookingstepTocăm mărunt cealaltă jumătate de ceapă și o punem la călit13accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și doi căței de usturoi dați pe răzătoare și punem la călit împreună cu ceapa14accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sosul de roșii15accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm foile de dafin, puțin zahăr, cozile de la pătrunjel, sare și piper și lăsăm să fiarbă16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și puțină boia iute17accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm cartofii și îi sfărâmăm cu furculița18accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm cartofii peste compoziția de dovlecel și amestecăm19accessibility.recipes.cookingstepModelăm chiftelele20accessibility.recipes.cookingstepPresărăm pesmet este chiftele21accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem ulei la încins și prăjim chiftelele22accessibility.recipes.cookingstepLe scoatem pe un prosop de hârtie pentru a elimina surplusul de ulei23accessibility.recipes.cookingstepPunem sos în farfurie, adăugăm 3 chifteluțe24accessibility.recipes.cookingstepPresărăm pesmet deasupra, adăugăm pătrunjel, sare și puțin ulei
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal