Chiftele de curcan în sos de vin


Mod de preparare
30 min
Gata în
50 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

500 g
carne tocată de curcan
ceapă
usturoi
salvie proaspătă
pătrunjel proaspăt
unt
ou
cașcaval
pesmet
chiflă
supă de pui
ardei iute
vin alb
ulei de măsline

Mod de preparare

1
Tocăm foarte mărunt o jumătate de ceapă
2
Tocăm un cățel de usturoi
3
Punem ceapa și usturoiul peste carnea tocată
4
Adăugăm un ou
5
Adăugăm pătrunjel tocat
6
Condimentăm cu sare și piper
7
Omogenizăm compoziția
8
Adăugăm puțin pesmet
9
Încingem ulei de floarea soarelui
10
Ne ungem mâinile cu ulei și modelăm chiftelele
11
Punem chiftelele la prăjit
12
Tocăm mărunt cealaltă jumătate de ceapă
13
Tocăm un cățel de usturoi
14
Le adăugăm peste chiftele
15
Stingem cu puțin vin alb
16
Adăugăm puțin unt
17
Adăugăm salvia tocată
18
Răsturnăm supa de pui
19
Tăiem felii de cașcaval și le punem peste chiftele
20
Punem capacul și lăsăm câteva minute
21
Tăiem chifla în jumătăți
22
Punem sos pe partea de jos a chiflei
23
Punem carnea, adăugăm câteva felii de ardei iute
24
Înmuiem capacul de la chiflă în sos și îl punem deasupra