Supă de pui


Gata în
60 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Supe și ciorbe

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

1
pui întreg Hanul Boieresc
1
ceapă
5
morcovi
1
ardei gras galben
1
varză
1 legătură
pătrunjel
făină
sare
piper Hanul Boieresc
4
ouă

Mod de preparare

1
Punem întreg puiul Hanul Boieresc la fiert în apă rece
2
Tăiem morcovii bucăți mari
3
Curățăm ceapa și o crestăm un pic
4
Curățăm ardeiul și îl tăiem felii mari
5
Tăiem jumătate de varză în 4 bucăți
6
Luăm spuma de la pui
7
Adăugăm ceapa, morcovul, pătrunjelul întreg și varza
8
Când legumele sunt aproape fierte adăugam și ardeiul
9
Condimentăm cu piper Hanul Boieresc și sare
10
Pregătim tăițeii
11
Facem un culcuș de făină și adăugăm cele 4 ouă
12
Frământăm făina cu cele 4 ouă până se leagă
13
Lăsăm aluatul la frigider câteva minute
14
După întindem aluatul până obținem o foaie subțire
15
Presărăm făină peste aluat
16
Rulăm aluatul și începem să-l tăiem fâșii
17
Când supa este gata, scoatem puiul
18
Scoatem și legumele
19
În supa rămasă adăugăm tăițeii și amestecăm
20
Rupem câteva frunzulițe de pătrunjel
21
Adăugăm în farfurii tăițeii și zeama
22
Adăugăm și câteva frunzulițe de pătrunjel