
Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoli
Gata în
60 minNivel de dificultate
Categorie
- Supe și ciorbe
Îți plac ciorbele? Încearcă și o supă-cremă hrănitoare și ușor de făcut. Sigur vei ajunge să o iubești!
Ingrediente pentru
Porții
- 1rădăcină de țelină
- 1 buc.păstârnac
- 1broccoli
- 1ceapă
- unt
- 1.5 lsupă de pui (stock)
- sare
- piper
- opțional: câteva linguri de smântână
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 1rădăcină de țelină
- 1 buc.păstârnac
- 1broccoli
- 1ceapă
- unt
- 1.5 lsupă de pui (stock)
- sare
- piper
- opțional: câteva linguri de smântână
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o oală, topim un cub de unt și călim în el ceapa tocată
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm pe rând țelina tocată, bucățile de păstârnac și pe cele de broccoli. Păstrăm câteva bucățele de broccoli pentru decor
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm în oală supa de pui și lăsăm să fiarbă până când legumele sunt întrepătrunse
- accessibility.recipes.cookingstepÎntre timp, într-o tigaie, tragem în unt bucățile de broccoli rămase
- accessibility.recipes.cookingstepVerificăm legumele din oală. Când sunt făcute, cu un polonic mutăm totul într-un blender și mixăm pentru ca amestecul să se transforme într-o supă-cremă
- accessibility.recipes.cookingstepTurnăm supa-cremă din blender înapoi în oală și o mai lăsăm câteva minute pe foc: acum este momentul în care putem să o asezonăm cu sare și piper conform preferințelor
- accessibility.recipes.cookingstepIar dacă dorim, adăugăm câteva linguri de smântână
- accessibility.recipes.cookingstepSupa se servește caldă, cu bucățelele de broccoli trase în unt, simplă sau însoțită de crutoane.