Ingrediente pentru remove add Porții6 ciuperci medii smântână vegetală1 legăturăpătrunjel1 buc.conopidă1 bucceapă1 bucțelină1 sfeclă ulei de măslinePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepTăiem țelina în bucăți mari2accessibility.recipes.cookingstepCurățăm o ceapa și o tăiem în jumătăți3accessibility.recipes.cookingstepTăiem 3 straturi de folie de aluminiu4accessibility.recipes.cookingstepPunem țelina, ceapa, cățeii de usturoi cu tot cu coajă, câteva flori de conopidă, 2 crenguțe de cimbru, sare și piper5accessibility.recipes.cookingstepStrângem folia de aluminiu bine, astfel încât să nu iasă aburii deloc6accessibility.recipes.cookingstepCurățăm sfecla și o tăiem în bucăți mari7accessibility.recipes.cookingstepPe o folie de aluminiu punem bucățile de sfeclă, ulei de măsline, sare, piper și cimbru. Împachetăm folia de aluminiu8accessibility.recipes.cookingstepPunem legumele la cuptor timp de 25 minute9accessibility.recipes.cookingstepCurățăm ciupercile și le tăiem în sferturi10accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cea de-a doua ceapă și o tocăm mărunt11accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o crăticioară punem la încins puțin ulei de măsline12accessibility.recipes.cookingstepCălim ciupercile în ulei de măsline și lăsăm pe foc până lasă zeamă13accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și ceapa tăiată mărunt14accessibility.recipes.cookingstepPunem sare și piper15accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm și așteptăm să se mai evapore zeama16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm smântâna lichidă17accessibility.recipes.cookingstepPunem tot amestecul în blender și le pasăm18accessibility.recipes.cookingstepRăsturnăm crema înapoi în crăticioară și lăsăm să fiarbă la foc mic19accessibility.recipes.cookingstepScoatem și legumele din cuptor20accessibility.recipes.cookingstepPunem crema de ciuperci într-o farfurie adâncă și punem deasupra bucățele de legume coapte21accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu pătrunjel tăiat mărunt
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de pește cu verdețuriChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perișoare în supă avgolemonoChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de conopida cu fisticChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de lobodăChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoliChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă de puiChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe