Spaghete picante


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

chilli
4
roșii
1
ceapă
miere PENNY
oțet balsamic
foi de dafin
usturoi
paprica dulce
spaghete PENNY
ulei de măsline San Fabio
usturoi
pătrunjel

Mod de preparare

1
Scoatem cotorul de la roșii
2
Punem la fiert apa
3
Când apa clocotește, adăugăm roșiile
4
Le lăsăm să fiarbă 2-3 minute, până când încep sa se decojească
5
Decojim roșiile
6
Curățăm ceapa și o tăiem mărunt
7
Curățăm și cățeii de usturoi
8
Într-o oală punem puțin ulei de măsline San Fabio
9
Punem ceapa la călit
10
Tăiem roșiile cubulețe și le adăugăm peste ceapa călită
11
Adăugăm câteva linguri de apă fierbinte
12
Condimentăm cu sare și piper
13
Adăugăm un praf de chilli și un praf de paprica dulce
14
Punem și 2 foi de dafin
15
Completăm cu câteva linguri de oțet balsamic și o lingură de miere PENNY
16
Dăm pe răzătoare 2 căței de usturoi și-i adăugăm în sos
17
Punem pastele la fiert
18
După ce fierb pastele, le scurgem
19
Le condimentăm cu sare și puțin ulei de măsline San Fabio
20
Într-o tigaie punem la încins un deget de ulei de măsline
21
Tăiem usturoiul felii și îl punem la călit în tigaie
22
Răsturnam pastele fierte în tigaie și amestecăm
23
Tăiem pătrunjelul și îl adăugăm peste paste în tigaie
24
Condimentăm cu sare și piper
25
Tăiem puțin ardei iute
26
Punem pastele pe farfurie
27
Adăugăm sosul, sare, piper și puțin ulei din tigaie