Sandwich cu ceafă de porc


recipes.details.information.preparationtime
15 recipes.timeunit
recipes.details.information.totalcookingtime
30 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Fel principal

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

ceafă de porc
brânză cheddar
sos de iaurt Meșterul Măcelar
ruccola
varză roșie
ulei de măsline
sare
3 căței
usturoi
2
cepe verzi
muștar
cimbru
condimente Meșterul Măcelar
foi de dafin
zahăr
4
baghete de pâine
1
lămâie
oală mică cu capac 28 cm Vivess

recipes.details.steps.title

1
Încingem puțin ulei de măsline în oala Vivess
2
Condimentăm carnea cu sare, piper și condimente Meșterul Măcelar
3
Punem carnea în oală și o lăsăm să se călească
4
Într-un castron punem puțin ulei de măsline, muștar și vin alb
5
Tăiem ceapa în 2 bucăți și o punem peste amestecul cu vin alb
6
Adăugăm zahăr, cimbru, sare, piper și o foaie de dafin
7
După ce carnea s-a rumenit pe ambele părți turnăm amestecul peste carne, în oală
8
Adăugăm pătrunjel, puțină apă și o lăsăm să fiarbă la foc mic
9
Tăiem carnea felii și o punem din nou în oală
10
Punem capacul și o lăsăm la foc mic
11
Tăiem varza mărunt și o amestecăm cu ruccola
12
Adăugăm câteva frunze de pătrunjel
13
Adăugăm o ceapă tăiată rondele
14
Asezonăm cu zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare și piper
15
Tăiem câteva fâșii de brânză
16
Tăiem bagheta de pâine pe lung
17
Punem și sos de iaurt Meșterul Măcelar
18
Adăugăm câteva bucăți de carne și salată
19
La final adăugăm câteva felii de brânză Cheddar și extra sos de iaurt Meșterul Măcelar peste salată

recipes.details.similar