Ingrediente pentru remove add Porții anchois usturoi Grana Padano San Fabio3 ouă ulei măsline San Fabio ulei floarea soarelui200 gpiept de pui pâine toast bacon1 bucsalată verde roșii cherry1 morcov oală Vivess cu capacPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepÎncingem puțin ulei de măsline San Fabio în 2 tigăi2accessibility.recipes.cookingstepÎndepărtăm marginea pâinii toast și după tăiem felia de pâine în fâșii3accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm carnea de pui cu sare și piper4accessibility.recipes.cookingstepPunem carnea în oala Vivess și adăugăm capacul5accessibility.recipes.cookingstepPunem fâșiile de toast în cealaltă tigaie6accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm un cățel de usturoi în tigaie, peste carne7accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină apă8accessibility.recipes.cookingstepPunem baconul în tigaie9accessibility.recipes.cookingstepÎn blender punem 2 căței de usturoi, anchois și Grana Padano San Fabio10accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm și adăugăm un gălbenuș crud de ou11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sare și piper și puțin ulei de floarea soarelui12accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină apă rece și amestecăm13accessibility.recipes.cookingstepScoatem baconul pe un șervet de hârtie14accessibility.recipes.cookingstepTăiem carnea de pui în fâșii lungi15accessibility.recipes.cookingstepRupem frunzele de salată16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sosul de anchois și amestecăm17accessibility.recipes.cookingstepPunem salată pe farfurie18accessibility.recipes.cookingstepTăiem roșiile în jumătăți19accessibility.recipes.cookingstepTăiem morcovul în fâșii subțiri20accessibility.recipes.cookingstepTăiem 2 ouă fierte în jumătăți21accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva fâșii de bacon22accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva felii de piept de pui.23accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 1-2 linguri de sos deasupra24accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva fâșii de Grana Padano San Fabio
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal