Păstrăv cu broccoli


Mod de preparare
10 min
Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Ingrediente pentru
 
Porții

  • 2
    păstrăvi
  • 200 g
    făină
  • 200 g
    mălai
  • ulei de măsline
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • 200 g
    orzo(paste)
  • 1 buchet
    broccoli
  • 1 lingură
    muștar
  • oțet
  • unt
  • 1
    ceapă

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 2
    păstrăvi
  • 200 g
    făină
  • 200 g
    mălai
  • ulei de măsline
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • 200 g
    orzo(paste)
  • 1 buchet
    broccoli
  • 1 lingură
    muștar
  • oțet
  • unt
  • 1
    ceapă

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem la fiert orzo (pastele) în apă cu sare
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm din când în când
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Le fierbem 5-10 minute, după care le lăsăm la scurs
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Între timp, pregătim o vinegretă mai groasă
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-un castron amestecăm o lingură de muștar, un pic de ulei, sare, piper și oțet
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem o ceapă și o călim în puțin ulei de măsline
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm puțină apă și ierburi aromatice
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm și orzo-ul (paste) fiert, sare și piper și 2 felii de unt și le lăsăm să se călească împreună câteva minute
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-un vas, amestecăm făina și mălaiul
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm sare, piper și amestecăm
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăvălim peștele prin amestecul de făină și mălai
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pentru că rezistă mai bine la prăjit
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem peștele în tigaie când uleiul este încins
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Îl lăsăm câteva minute pe fiecare parte pentru că păstrăvul are pielea moale și carnea se pătrunde imediat
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    Fierbem broccoli-ul
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    Peștele prăjit îl scoatem pe un tocător de lemn
  17. accessibility.recipes.cookingstep
    Cu un cuțit, tăiem peștele pe lung și cu o lingură scoatem bucăți file de pește
  18. accessibility.recipes.cookingstep
    Aranjăm bucățile de pește pe farfurie alături de orzo-ul aromat (paste) și broccoli-ul
  19. accessibility.recipes.cookingstep
    La final, adăugăm și câteva linguri de vinegretă peste broccoli