Papanași cu brânză


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Desert
Ingrediente pentru
 
Porții

  • 200 g
    brânză de vaci moale
  • smântână grasă 30%
  • 2
    ouă
  • 175 g
    făină
  • lămâie
  • gemuri
  • 1 linguriță
    bicarbonat
  • 1 lingură
    zahăr

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 200 g
    brânză de vaci moale
  • smântână grasă 30%
  • 2
    ouă
  • 175 g
    făină
  • lămâie
  • gemuri
  • 1 linguriță
    bicarbonat
  • 1 lingură
    zahăr

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Într-un castron cernem făina
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Cernem bicarbonatul peste și adaugăm coaja de lămâie
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Spargem ouăle în castron
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Adaugăm și brânza de vaci și zahărul
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Încorporăm făina cu brânza
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem uleiul la încins în tigaie – jumătate de sticlă
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Îndindem pe o bucată de hârtie pergament bilele de cocă pe care le formăm în mână
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm smântană și o punem pe farfurie
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm gemul într-un castron ca să fie moale și îl punem peste smântană
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Ca să fie mai ușor să dezlipim bilele de cocă de pe hârtia pergament, punem puțin lingura în uleiul încins
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Prăjim bilele de cocă în uleiul încins
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm bilele în smântâna cu gem