
Papanași cu brânză
Gata în
30 minNivel de dificultate
Categorie
- Desert
Ingrediente pentru
Porții
- 200 gbrânză de vaci moale
- smântână grasă 30%
- 2ouă
- 175 gfăină
- lămâie
- gemuri
- 1 lingurițăbicarbonat
- 1 lingurăzahăr
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 200 gbrânză de vaci moale
- smântână grasă 30%
- 2ouă
- 175 gfăină
- lămâie
- gemuri
- 1 lingurițăbicarbonat
- 1 lingurăzahăr
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un castron cernem făina
- accessibility.recipes.cookingstepCernem bicarbonatul peste și adaugăm coaja de lămâie
- accessibility.recipes.cookingstepSpargem ouăle în castron
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm
- accessibility.recipes.cookingstepAdaugăm și brânza de vaci și zahărul
- accessibility.recipes.cookingstepÎncorporăm făina cu brânza
- accessibility.recipes.cookingstepPunem uleiul la încins în tigaie – jumătate de sticlă
- accessibility.recipes.cookingstepÎndindem pe o bucată de hârtie pergament bilele de cocă pe care le formăm în mână
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm smântană și o punem pe farfurie
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm gemul într-un castron ca să fie moale și îl punem peste smântană
- accessibility.recipes.cookingstepCa să fie mai ușor să dezlipim bilele de cocă de pe hârtia pergament, punem puțin lingura în uleiul încins
- accessibility.recipes.cookingstepPrăjim bilele de cocă în uleiul încins
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm bilele în smântâna cu gem