Pandișpan cu dulceață


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Desert
Un desert simplu care ne aduce aminte de copilărie.
Ingrediente pentru
 
Porții

  • 300 g
    fructe de pădure congelate
  • 200 g
    de zahăr tos
  • 50 g
    zahăr pudră
  • 150 g
    făină
  • 200 ml
    apă
  • 5
    ouă
  • 50 g
    făină
  • Vanilie
  • 400 g
    iaurt
  • Zeamă de lamâie
  • Coajă de lamâie
  • 50 g
    migdale
  • 5
    căpșuni
  • Mentă proaspătă
  • Dulceață de zmeură

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 300 g
    fructe de pădure congelate
  • 200 g
    de zahăr tos
  • 50 g
    zahăr pudră
  • 150 g
    făină
  • 200 ml
    apă
  • 5
    ouă
  • 50 g
    făină
  • Vanilie
  • 400 g
    iaurt
  • Zeamă de lamâie
  • Coajă de lamâie
  • 50 g
    migdale
  • 5
    căpșuni
  • Mentă proaspătă
  • Dulceață de zmeură

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Punem fructele de pădure într-o oală,
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm 3 linguri de zahăr și apa.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Le punem la foc mic și amestecăm din când în când.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm cu blenderul, apoi strecurăm semințele și o lăsăm la foc mic.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Separăm albușurile de gălbenușuri.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Batem albușurile spumă cu o parte din zahăr.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Separat amestecăm gălbenușurile cu zahărul pudră.
  8. accessibility.recipes.cookingstep
    Cernem făina și o adăugăm treptat peste gălbenușurile bătute cu zahăr.
  9. accessibility.recipes.cookingstep
    Încorporăm spuma de albușuri cu gălbenușurile amestecate cu zahăr și făină.
  10. accessibility.recipes.cookingstep
    Încingem cuptorul la 150 grade timp de 10 – 15 min.
  11. accessibility.recipes.cookingstep
    Pe tava cuptorului întindem hârtie de copt.
  12. accessibility.recipes.cookingstep
    Turnăm amestecul în tavă și îl intindem.
  13. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm la cuptor timp de 10 – 15 min.
  14. accessibility.recipes.cookingstep
    Scoatem aluatul de la cuptor, îl punem pe un prosop de bucătărie și îl rulăm cât este cald.
  15. accessibility.recipes.cookingstep
    Omogenizăm iaurtul.
  16. accessibility.recipes.cookingstep
    Amestecăm iaurtul cu o lingură de zahăr și coaja de lămâie.
  17. accessibility.recipes.cookingstep
    Prăjim midgalele într-o tigaie.
  18. accessibility.recipes.cookingstep
    Întindem hartie de copt pe blat și strivim migdalele cu un făcăleț.
  19. accessibility.recipes.cookingstep
    Intindem dulceața de zmeură pe blat.
  20. accessibility.recipes.cookingstep
    Pe o farfurie punem siropul de fructe de pădure și amestecul de iaurt.
  21. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem felii din ruladă și pe punem în farfurie.
  22. accessibility.recipes.cookingstep
    Adăugăm felii de căpșuni.
  23. accessibility.recipes.cookingstep
    Ornăm cu frunze de mentă.
  24. accessibility.recipes.cookingstep
    Presărăm migdale.