Ingrediente pentru remove add Porții200 gciuperci3 ouă ulei de măsline pesmet sau pâine toast usturoi250 mlsmântână lichidă pătrunjel proaspăt alune de pădurePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepTăiem marginile feliilor de toast2accessibility.recipes.cookingstepPunem pâinea în blender3accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline4accessibility.recipes.cookingstepPunem pâinea și o prăjim puțin în ulei5accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper6accessibility.recipes.cookingstepScoatem pesmetul prăjit pe un șervet de bucătărie7accessibility.recipes.cookingstepTocăm ceapa8accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei la încins într-o tigaie9accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa la călit10accessibility.recipes.cookingstepTăiem cozile ciupercilor și le mărunțim, apoi le punem la călit peste ceapă11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin pătrunjel12accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper13accessibility.recipes.cookingstepTurnăm smântâna lichidă14accessibility.recipes.cookingstepTăiem ciupercile în cubulețe15accessibility.recipes.cookingstepLe punem la călit într-o oală în care am încins puțin ulei16accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare17accessibility.recipes.cookingstepTurnăm zeama de la ciupercile cubulețe călite peste amestecul de ciuperci, ceapă și smântână18accessibility.recipes.cookingstepPunem ciupercile cubulețe într-o tigaie și le călim în continuare cu un cățel de usturoi sfărâmat19accessibility.recipes.cookingstepSfărâmăm alunele și le prăjim puțin20accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm alunele cu pesmetul21accessibility.recipes.cookingstepLuăm sosul de pe foc și îl lăsăm să se răcească22accessibility.recipes.cookingstepPunem sosul în blender23accessibility.recipes.cookingstepFierbem ouăle la fiert timp de 4-5 minute cât să rămână gălbenușul moale24accessibility.recipes.cookingstepTăiem partea de sus de la ou și îl punem în forma de ou25accessibility.recipes.cookingstepPunem alături crema de ciuperci și bucăți de ciuperci călite26accessibility.recipes.cookingstepPresărăm pesmetul amestecat cu alune27accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu câteva frunze de pătrunjel
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal